Astral ve Mezarlık
- HİPerSPAce
Astral ve Mezarlık
Şimdi benim bir sorum olacak.Bir yerde astralde mezarlıktan uzak durun denmiş.Ama bizim evin hemen yanı mezarlık ben ne yapabilirim?
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
- HİPerSPAce
Re: Astral ve Mezarlık
Başka nerede yapabilirim ki:)böyle şans mı olur be:)
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
-
Bence astral seyehat deneme...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- byfreestylerap
- İletişim:
sende öteki taraftan git:D
- Bru-x
İnanmayın böyle şeylere. Bunu diyen mantıksal bir neden de söyledi mi peki?
Korkulan Cinlerse iki yerde onlardan hiç korkmaya gerek yoktur. Cami veya idabet edilen yerler ile Mezarlıktır. Mezarlıkta insanların korkmalarını gerektirecek hiçbir şey yoktur hem madde planında hem de mana planında. hurafeden başka bir şey değil.
Astral sehayatte çok ta güvenli olmak istiyorsanız abdest alın ayetel kürsiyi 7 defa okuyun öyle yapın.
Korkulan Cinlerse iki yerde onlardan hiç korkmaya gerek yoktur. Cami veya idabet edilen yerler ile Mezarlıktır. Mezarlıkta insanların korkmalarını gerektirecek hiçbir şey yoktur hem madde planında hem de mana planında. hurafeden başka bir şey değil.
Astral sehayatte çok ta güvenli olmak istiyorsanız abdest alın ayetel kürsiyi 7 defa okuyun öyle yapın.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.
https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
- HİPerSPAce
Teşekkürler arkadaşlar Teşekkürler bru-x.Cinlerden korkmam ama zarar verir falan deyince bir soruyum dedim en kısa zamanda astral deneyeceğim.Tekrar teşekkürler
- velovis
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
arkadaşım cinlerin mezarlıkta işi olmaz. kafir cinler çöplükte ve su birikintilerinde yaşarlar. müslüman cinler zaten insanlara zarar vermez. he yok cin değil de ölülerin ruhlarından korkuyorum ben diyorsan, sana zarar verebilecek kadar kötü huylu olan bir ruh zaten azap çekiyordur kabrinde, iyi huylusu da cenneti izlemekle meşguldür (kabirde iyi insanlara cennet izlettirilirmiş). Yani kafir cinler hariç insanlarla uğraşmak isteyecek bir metafizik varlık yoktur.
“Allah bütün canlıları sudan yaratmıştır. Kimi karnı üzerinde sürünür, kimi iki ayakla yürür, kimi de dört ayakla yürür. Allah dilediğini yaratır. Allah şüphesiz her şeye Kâdir’dir” (Nur, 24/45)
- HİPerSPAce
Aslında hiçbirinden korkmam ama yinede bir soruyum dedim
-