TELEKİNEZİ VE PARAPSİKOLOJİ HAKKINDA BİLİMSEL YAYIN!!!!!!!!!

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
omer_ertas44

Re: TELEKİNEZİ VE PARAPSİKOLOJİ HAKKINDA BİLİMSEL YAYIN!!!!!!!!!

Okunmamış mesaj gönderen omer_ertas44 »

arkadaşlar....ben bu olayın bilimsel yönünü araştırıp bu işle meşgul olan arkadaşlara yardımcı omlak için yayınladım....inşallah faydalı olmuştur.faydalı olmadığını düşünen arkadaşlar varsa daha iyisini bulup yayınlasın...ben de bundan faydalanmak isterim...tabiii bilimsel olması gerekiyor...ilgilenen ,okuyan,beğenen,beğenmeyen herkese teşekkürler....

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Yok böyle bir şey suya demir koyup içicez.Hangi çağda yaşyıyoruz demir içeren meyve olabilir ama bu dediğiniz çok ahmakça.Allah korusun tetenoz filan bile olabiliriz...:S
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
omer_ertas44

Okunmamış mesaj gönderen omer_ertas44 »

criminal_1994 yazdı:Yok böyle bir şey suya demir koyup içicez.Hangi çağda yaşyıyoruz demir içeren meyve olabilir ama bu dediğiniz çok ahmakça.Allah korusun tetenoz filan bile olabiliriz...:S

demiri suya koyup içmekteki amaç vücudun yük durumunu değiştirmektir.illa da içeceksin diye bişey yok...her insanın bünyesi farklı olduğu için bazı insanlarda bu uygulamaya ihtiyacı olmayabilir.eğer sen vücudundaki yük ve manyetik enerjiyi 2 volttan 40 volta çıkarabiliyorsan yapmazsın..bu bilisel olarak yayınlanmış bir makale..siz daha da bilimselini biliyorsanız buyurun paylaşın...araştırma yapmadan bilmeden kulaktan dolma şeylerle zamanınızı harcamayın ve bilimsel nitelik taşıyan bilgilerle ilgilenin