EVP ( Electronic Voice Phenomena )

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Re: EVP ( Electronic Voice Phenomena )

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

behestisahin yazdı:bir gun mezarlikta dolasirken cok yasli bi amcayla karsilastik arkadasla gezerken. Amca hemen selam verip yanimiza geldi. Muhabbet muhabbeti aciyordu. Konusmasinda bir bilgelik ve tecrube vardi amcanin. Iki aksamda bir karisinin mezarina gelip sabaha kadar orda vakit geciriyormus. Ona dua ediyormus ve neler yaptigini anlatiyormus :( bizde mezarlikta gezmeyi dua etmeyi sevdigimizi soyleyince bir gece de bizi davet etti ve ekledi; "Gece burada otururken gorduklerinize cok sasirirsiniz. Kesinlikle korkmayacaksaniz gelin. Size cok sey katar burasi. Ama eger korkarsaniz size cok zarari dokunabilir." Normal siradan insanlarin yapacagi gibi bizde gitmedik amcayla sabahlamaya. Bir daha da karsilasamadik zaten :D
yani; byfreestylerap kardesim eger ben korkmuyorum boyle seylerden. Aksine heyecan ve mutluluk duyuyorum diyorsan insallah basarili olursun denemelerinde.
ozaman ben normal insan değilimdir:D ben giderdim
ses kayıt cihazlarını nerden alabilirim yada cep telefonu olurmu iyi bir mic gerektiğini düşünüyorum

Kullanıcı avatarı
behestisahin
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen behestisahin »

http://audacity.sourceforge.net/download/plugins bu kayit programi bu is icin uygun gorunuyor. ben indirdim iyi kaydediyor.
Hersey zehirdir. Muhim olan dozdur
bosan

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

ben bunu denemesem daha iyi olacak :D
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

çok güzel bişey buparanormal activity filmindede vardı bu, olma olasılığı nedir bilmiyorum denemek lazım bi ara, ama o sesleri duyabilmek için gerçekten çok iyi kayıt yapan bir cihaz lazım, 3 bin 5 bin dolara mikrofonlar var onlardan alın laptoba bağlayın akşam uyurken sabaha kadar kayıt tutsun, sonra dinleyin :)

“Genel Derleme Yazılar ve Makaleler” sayfasına dön