ozaman ben normal insan değilimdir:D ben giderdimbehestisahin yazdı:bir gun mezarlikta dolasirken cok yasli bi amcayla karsilastik arkadasla gezerken. Amca hemen selam verip yanimiza geldi. Muhabbet muhabbeti aciyordu. Konusmasinda bir bilgelik ve tecrube vardi amcanin. Iki aksamda bir karisinin mezarina gelip sabaha kadar orda vakit geciriyormus. Ona dua ediyormus ve neler yaptigini anlatiyormus :( bizde mezarlikta gezmeyi dua etmeyi sevdigimizi soyleyince bir gece de bizi davet etti ve ekledi; "Gece burada otururken gorduklerinize cok sasirirsiniz. Kesinlikle korkmayacaksaniz gelin. Size cok sey katar burasi. Ama eger korkarsaniz size cok zarari dokunabilir." Normal siradan insanlarin yapacagi gibi bizde gitmedik amcayla sabahlamaya. Bir daha da karsilasamadik zaten :D
yani; byfreestylerap kardesim eger ben korkmuyorum boyle seylerden. Aksine heyecan ve mutluluk duyuyorum diyorsan insallah basarili olursun denemelerinde.
ses kayıt cihazlarını nerden alabilirim yada cep telefonu olurmu iyi bir mic gerektiğini düşünüyorum