telekinezi ile kaşık bükme, kaşık nasıl bükülür, kaşık bükme tekniği, hock tekniği ile kaşık bükme, hock tekniği
sil3nc3r yazdı:EBU_ENES;
Aklını başına topla kime ne söylediğine de dikkat et, yukarda yazdım video ve teknik bana ayit değil diye kiseye bişey yutturmaya da ihtiyacım yok, insanın sinirini germe.
Burda resmen beni rencide etmeye çalışmışsın bişey bilip bilmeden. Video benim değil diye söyledim kaç kere yukarda eğer kendim video çekecek olsam emin ol ki açık kapı bırakmam put gibi kalırsın sen de oha lan nasıl yapıyor diye. Hadi onu geçtim şimdi.EBU_ENES yazdı:ARKADAŞ SEN KİMİ KANDIRDIGINI ZANNEDIYOSUN.... ELİNLE BÜKTÜGÜN KAŞIGI BİZEMİ YUTTURUYOSUN.
GERCEKTEN AYIP YANİ..
BU SİTE SENİN GİBİLERİNE KALDIYSA BU SİTENİN İŞİ ZOR O ZAMAN.
SELAMLAR
BAŞKA BİR DEYİŞLE BU BU VİDEONUN EKSİKLİĞİNİ VE YETERSİZLİĞİNİ KABUL EDİYORSUN!sil3nc3r yazdı: Video benim değil diye söyledim kaç kere yukarda eğer kendim video çekecek olsam emin ol ki açık kapı bırakmam put gibi kalırsın
Sen bana o videodaki kaşığın çekil kaşık olmadığını kanıtlasana? Kanıtlayamıyorsun değil mi? Sen videodaki kaşığın çelik kaşık olmadığını kanıtlayana kadar o kaşık benim için çelik kaşıktır. Bir çelik kaşığı da güç kullanarak o şekle sokamazsın, ben sokarım diyorsan Antalyada oturuyorum Konyaaltında yolun düşerse beklerim kardeş yanında 2 tane de çelik kaşık getir birini sen bükeceksin diğerini de ben.
size inanmak istiyorum aslında ama ikna etmenizi beklemiştim...sil3nc3r yazdı:Elimde Bu video vardı bunu yayınladım ister inanırsın ister inanmazsın
EVET SANIRIM BURADA HAKLILIK PAYIN VAR KALBİNİ KIRDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM.sil3nc3r yazdı: kalkıp millete laf söylemene rencide etmene hiç gerek yok. .