Astral ve Mezarlık

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
shearak

Re: Astral ve Mezarlık

Okunmamış mesaj gönderen shearak »

Abi 5. boyutta yaşayan varlığın çöp kutusunda ne işi var gram mantığım almadı :S
Dünyalar Barışı!

danger5

Okunmamış mesaj gönderen danger5 »

çöp kutusu dememiş:D Sadece o tip pis ve kötü yerlerde yaşar kötü cinler demiş bende bu şekilde biliyorum duymuştum:)
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Onlar 5. boyutta yaşasalarda bizim dünyamızda yaşıyorlar yine. Onların dünyanın dışına çıkmasını engelleyen şeyler var bu yüzden dünyada bulunan her şey onların yaşama ihtimali bulunan nesnelerden oluşuyor. Tabi bazıları onlar için daha uygun.
bosan

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

korkmamalı ve kendinden emin olmalısın. Niyetin ve inancın çok önemli. Ve şunu sakın unutma sen onlardan korkmadığın sürece onların senin üzerinde büyük bir etkisi olamaz.Zaten korkarsan etkileri psikolojik olur. Küçükleri de vesvese gibi şeyler zaten onlar senin hak yolundan çıkarmak içindir. Ve arkadaşlarımızın da dediği gibi kafir cinler mezarlıkta olamaz ve ruhlardan korkuyorsan zaten ruhların sana bir etkisi yoktur. Kur'an da geçiyor. Onların şu anda bizim olduğumuz boyutta bir etkileri yok. Sen korkmazsan hiçbir şey olmaz. Kendinden emin ve inancın da tam olmalıdır.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Sadece kafanda yarattığın şeyler astral seyehat anında görebilirsin.Mesela ben Yüzüklerin efendisinde Smagon dan tırsarım astral seyehat sırasında ona benzer gözler gördüm bu demek değil ki smagon var sadece halisünasyon kafandan uydurman o kadar rahat ol.Onun yerine güzel şeyler düşün hepsi seninle olsun tadını cıkar... :D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

criminal nie ''ozaman astrale çıkma'' yazmışın(alıntı yapmadım böle yazayım dedim xD)
?? çok çelişkili şeyler sölüyon
çıkmak istiyosa çıkar nie ''çıkma'' diyon küü_?
İmza Yhok.
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

kinetik_prens yazdı:criminal nie ''ozaman astrale çıkma'' yazmışın(alıntı yapmadım böle yazayım dedim xD)
?? çok çelişkili şeyler sölüyon
çıkmak istiyosa çıkar nie ''çıkma'' diyon küü_?
Çelişkili konuştuğumun farkındayım çünki bende sizin gibi hergün yeni bir bilgi görüyorum okuyorum anlamaya çalışıyorum ve ona göre yorum yapıyorum.Çelişki olabilir ama ben astral seyehate çıkma diyorsam sadece dünya hayatında çok zorlanırsın insanlar senle dalga geçer hele ki Türkiye de yaşıyorsan deneme bile.O mantıkla verdiğim bir cevap.Hepimiz hata yapabiliriz önemli olan telafisidir.Özür dilerim...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka