biyokinezi gerçekten işe yarıyor!!!
-
biyokinezi gerçekten işe yarıyor!!!
arkadşlasr ben internetteki biyokinezi tekniklerini 5 gündür deniyorum ve kahverengi olan gözlerim elaya döndü zamanla yasiş olaack inşallah:D
Re: biyokinezi gerçekten işe yarıyor!!!
Helal olsun yürü koçum... Dikkatli ol vücuduna zarar falan verme. Bi anlık enerji boşalmalarına özellikle dikkat et.
-
şimdilik iyi gidiyorum ama bu benim çok inanmamdan kaynaklanıyor ne kadar inanırsam o kadar başarılı oluyor :)bu arada herhengi bir bükme yeteneğin varmı ?:)
-
*Öksürük*Avatar!*Öksürük*.Tabii biyokinezi çok tehlikeli olabilir,ben küçük şeylerden başlamayı öneririm.Telekinezi mesela?Önce bir (oyuncak ya da gerçek,sen seç)arabayı kaldıracak düzeye gel,ondan sonra biyokinezi ile (sahte ya da gerçek)kanat çıkar!:Dkassandra yazdı:şimdilik iyi gidiyorum ama bu benim çok inanmamdan kaynaklanıyor ne kadar inanırsam o kadar başarılı oluyor :)bu arada herhengi bir bükme yeteneğin varmı ?:)
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
- taha
Ben de biyokineziyle elimi güçlendireyim dedim,20 dakika kadar uğraştım,daha sonra baktığımda ellerimde hafif morluk-kırmızılıklar vardı,bi iki saat sonra geçti.Bişeyler olmuş demekki.
Ben de diyom ne bükmesi:D Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi:)Batux1995 yazdı:*Öksürük*Avatar!*Öksürük*.kassandra yazdı:şimdilik iyi gidiyorum ama bu benim çok inanmamdan kaynaklanıyor ne kadar inanırsam o kadar başarılı oluyor :)bu arada herhengi bir bükme yeteneğin varmı ?:)
-
Benim geldi:D
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
- byfreestylerap
- İletişim:
:D ben bir ara biyokinezinin gerçekliğini merak edip saçlarımdan 1-2 tanesini en uygun renk olduğu için kırmızı yapmıştım sonra bıraktım 1 ay kadar sonra 1-2 tanesi olmuştu bu sefer mavi deneyecem:D
- Berk
-
bende gözlerimin rengini deiştirmeye çalşmştım ama sadece tonu çok az açılmş GİBİYDİ bikaç gün yaptım ama..gerçi hangi renk olucağına karar veremiyodum.belkide çok çalışmamşmdır yada tüm kalbimle inanmamş olabilirm...nese siz bana bakmayın :D arkadaşı kutluyorum bu arada
- clancy
ben kırmızı yapcam gözlerimi yada ap açık kahverengi :D sarı gibi :D
Bilgilerimin esrarında hiç bir tanrı değil ben varm...!
-