yanlışlıkla astral yaptım cok korktum ve bazı sorularım var
-
yanlışlıkla astral yaptım cok korktum ve bazı sorularım var
bu siteye üye olalı sadece 2 gün oldu cogu seyi okudum ve astralle ilgili şeyleri de okudum ama denemeyim dedim daha işin başındayım diye.şimdi yavasca olaya geleyim gece yatarken biraz calısayım dedim oylesine hane güneye bakıp kuzeye baktıgını düşünmek beyni kandırmak var ya onu biraz denedim sonra yattım ve gece 3 sıraları uyandım ama yarı uyanık halde yani tam astrallik..beynim boşluk halinde hiçbişey düşünmezken birden en son düşündüğüm şeyi düşünmeye başladı kuzey güney meselesi denedim bişeyler oldu ve birden yükseldiğimi hissettim..ve sesler duymaya basladım duyduğum sesler cok kötüydü ..sanki cehenneme düşmüş gibiydim farklı bi boyuttaydım bunu anladım ve yüzlerce yaratık cıglık atıyodu bu sesi daha önce hiç duymamıştım o kadar korkutucuydu ki direk vücuduma dönmeye calıstım döndüm sesler kesildi ama kıbırdayamadım ve sonra kendime geldim basımı duvara dogru cevirip dua ettim pişman oldum allah ım bi daha yapmıcam dedim ama cok korkunctu o sesler .... sadece 2 saniye sürdü ilk astral im biraz yükseldim yerdeki halıyı falan gördüm ama buna dayanamadım hemen vucuda döndüm gece uyuyamadım gerçi uyumak ta istemedim yine görürüm diye
artık inanyorum bunlara hepsine zamanın bile durdurabileceğini cünkü bu anlatılmaz yasanır belki bazıları der rüyadır diye insan rüyadan uyandımı rahatlar oh rüyaymış diye bende öyle bişşey oolmadı emiindim kesinlikle rüya değildi herşey gerçekti...şimdi astral seyahatle ilgili bi kaç soru sorcam konu hakkında bilgili olanlara
1)astral haldeyken herhangi bişeye dokunup onu kaldırabilirmiyiz
2)baskalarının konustugunu duyabilirmiyiz ya da onlar bizim konustugumuzu duyarlar mı
3)duydugum o seslerden nasıl kurtulacagım bizim evin 500 metre ilersinde mezarlık var ama duyduklarım kesinlikle insan sesi değildi
4) bi de okulda sabah cok basım agrıdı bu olay ın ertesi günü (sabahı) beynimi kandırdım ya benden öç mü alıyo acaba :D ama sonra basımı okşadım geçti ağrı :D
artık inanyorum bunlara hepsine zamanın bile durdurabileceğini cünkü bu anlatılmaz yasanır belki bazıları der rüyadır diye insan rüyadan uyandımı rahatlar oh rüyaymış diye bende öyle bişşey oolmadı emiindim kesinlikle rüya değildi herşey gerçekti...şimdi astral seyahatle ilgili bi kaç soru sorcam konu hakkında bilgili olanlara
1)astral haldeyken herhangi bişeye dokunup onu kaldırabilirmiyiz
2)baskalarının konustugunu duyabilirmiyiz ya da onlar bizim konustugumuzu duyarlar mı
3)duydugum o seslerden nasıl kurtulacagım bizim evin 500 metre ilersinde mezarlık var ama duyduklarım kesinlikle insan sesi değildi
4) bi de okulda sabah cok basım agrıdı bu olay ın ertesi günü (sabahı) beynimi kandırdım ya benden öç mü alıyo acaba :D ama sonra basımı okşadım geçti ağrı :D
Re: yanlışlıkla astral yaptım cok korktum ve bazı sorularım var
1) kesin olarak bilmiyorum; ama sunu söyleyebilirim astral seyahatte suptil bedende oluruz. Süptil beden düşünce gücüyle hareket eder ve eğer yeterince yada uygun şekilde düşünülebilinirse düşünce enerjisini herhangi birşeye dokunmak için kullanabiliriz.
2)Evet ben bizzat atral seyahat sırasında siyah sakallı 35 yaşlarında bir adamdan uyarı aldım.
3)al işte! boşuna demiyoz mezarlık yanında astral yapmayın diye XD o sesler kabir azabı geçiren ruhlardan geliyodur büyük ihtimalle.
4) başına sevgi göster. ona şevkatle yaklaş :D
2)Evet ben bizzat atral seyahat sırasında siyah sakallı 35 yaşlarında bir adamdan uyarı aldım.
3)al işte! boşuna demiyoz mezarlık yanında astral yapmayın diye XD o sesler kabir azabı geçiren ruhlardan geliyodur büyük ihtimalle.
- HİPerSPAce
1)bildiğim kadarıyla ruh gibi olduğundan hiçbirşeye fiziksel temasta bulunamazsın.Mystarik yazdı:1) kesin olarak bilmiyorum; ama sunu söyleyebilirim astral seyahatte suptil bedende oluruz. Süptil beden düşünce gücüyle hareket eder ve eğer yeterince yada uygun şekilde düşünülebilinirse düşünce enerjisini herhangi birşeye dokunmak için kullanabiliriz.
3)O hikayeler uydurma insanları korkutma boşuna.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
-
bencede duyduğum seslerin mezarlıkla alakalı oldugunu sanmıyorum cok kotü sesti ya resmen kötülüğün sesiydi insan sesi falan değildi o kadar korkunctu ki 2sn dayanamadım vucuduma döndüm böyle bişeyle karsılasan yok mu bu tip bi sesle neden benim peşimde bunlar
- gabrielgray
1-) Arkadaşın dediği gibi ruh halinde olacağından dokunamazsın ama telekinezide ilerlemişsen sanırım düşünce gücünle birşeyleri oynatabilirsin
3-) Mezarlıklar , dünyadaki en güvenli yerlerdir ' demişti hocamız. Ölen kişilerin melekleri oradaymış sanırım. (Hatırladığım kadarıyla.)
Mezarlıktan korkma.
4-) Astralden çıktığında ağrı olduysa o astral bedeninin vücuduna hızlı bir geri dönüş yapmasındandır . Sabah ağrımaya başladıysa uykusuzluktan veya başka birşeyden olabilir.
Korkundan olmuş olabilir o sesler fln.. Korkmamaya çalış . Abdest alıp dene.
3-) Mezarlıklar , dünyadaki en güvenli yerlerdir ' demişti hocamız. Ölen kişilerin melekleri oradaymış sanırım. (Hatırladığım kadarıyla.)
Mezarlıktan korkma.
4-) Astralden çıktığında ağrı olduysa o astral bedeninin vücuduna hızlı bir geri dönüş yapmasındandır . Sabah ağrımaya başladıysa uykusuzluktan veya başka birşeyden olabilir.
Korkundan olmuş olabilir o sesler fln.. Korkmamaya çalış . Abdest alıp dene.
-
Şimdi şahsi fikrim o ses duyma olaylarının mezarlıklarla hiç alakası olamaz. Beynin sana bir oyunu olabilir. Çünkü hep okunuyor sesler duyacaksın çığlıklar falan gibi. Eğer senin de bilinçaltında korkmak varsa çıktığında bu sesler duyman normal. Çok çok küçük bir ihtimalde olsa birilerinin seni korkutmak istediği için sesleri duymuş olabilirsin. Tavsiyem çok zor olacak belki ama korkmaman bırak gelsin sesler eğer bir kere astrale çıkıp tamamen farkına varıp kontrolü eline alırsan bir daha olacağını en azından korkacağını sanmıyorum. Mesela benimde bu tip korkularım vardı(hala var denilebilinir:D) lusid rüya ile uğraşıyordum. Kafamda şu vardı hep ya rüyada olduğumun farkına vardığında hani korkarsam kötü bir şey görürsem gibi. Sonra bir rüya gördüm. Rüyada uçuyorum:D Bir anda rüyada olduğumun farkına vardım. Ve oldu lusid rüya. Sonra aklımda birkaç birşey geçti bir anda sağıma bakıp(havadayken) korkmaya başladım daha doğru dürüst kötü bir şey de görmedim.:D Sonra uyandım çünkü bilinç altımda kormak vardı.
- Cengiz
ya astral seyahat yapabilenler varsa gerçekten bu konuya bi el atsın.bu yazıları okuyunca niyetimi bozmak geliyo.
çığlık mığlık atıyolarsa astral yapamam ki :S . şimdi insanın içine bin bir türlü his doğdu
çığlık mığlık atıyolarsa astral yapamam ki :S . şimdi insanın içine bin bir türlü his doğdu
- gabrielgray
Sen böyle düşüneceksen elbet birşeyler olur kardeş..
Pozitif düşün..
Pozitif düşün..
-
sanırım bir gün yarı uyku esnasında orta seviye bir trans boyutunda astral yolculuk yapmaya yeltendim fakat enerjımın bedene dönmesı benı süpersonicleştirdi o bi kaç gün boyunca baş ağrısı olcağını düşünmüyorum fazla yoğunlaşmışsın büyük ihtimalle bir rüyaydı seninki.
enerji boyutunda her canlı ve cansızın enerjisi vardır canlı ölse dahi bu zaman içerisinde belki yavaş belkide hızlı bi şekilde etkisini yitirebilir.mezarlıktan korkmana gerek yok üzülmediğin sürece.sanırım tüm sorularına yeterli bir cevap oldu ama cevapta da sorular var sanırım:)
enerji boyutunda her canlı ve cansızın enerjisi vardır canlı ölse dahi bu zaman içerisinde belki yavaş belkide hızlı bi şekilde etkisini yitirebilir.mezarlıktan korkmana gerek yok üzülmediğin sürece.sanırım tüm sorularına yeterli bir cevap oldu ama cevapta da sorular var sanırım:)
-
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
bence besmele cek abdest al ve dua falan et
bak ben havalı güzel yada anlamlı bir şey yazmıyorum buraya sadece imzam olsun istedim illa mantıklı birşey istiyosan aaaa aaaaaa tamam birşey yok boşver gitsin okumak zorunda değilsin
-