Merak ettiğim Birkaç Şey.

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

Merak ettiğim Birkaç Şey.

Okunmamış mesaj gönderen MerquriaL »

Arkadaşlar ben genelde hemen hemen her derste 0 deyince zil çalan saati iyi tutan arkadaşlara her ders şu kadar dk var die sllıyorum gözlerimi kapatıp gözümün önüne sayı gelmesini istiyorum.Neye benzediyse ona göre sallıyorum.Şu ana kadar hep 2-3 dk fark yarattım :D bu tesadüf mü yoksa tecrübe mi yoksa sallayıp tutturmak mı ? (Bence sallayıp tutturmak :D )

Birde ingilizce dersinde geçen gün hocaya acaip odaklandım bir şeyi okuyordu kitaptaki eşleştirmeyi 4 olucaktı. Bende içimden hoca 5 diceksin ona 5 diceksin die söyliyip duruordum konsantre olmuştum o an :D Şans mıdır bilmiyorum ( buda bence şans )
5 dedi öndekiler 4 diyerek düzeltti.Bunu yakınımda tek en ii arkadaşıma anlattım.Çünkü aynı şeylerle uğraşıoruz :D Oda şanstır dedi Tesadüf dedi. Bu 1.olay genelde çok oluo 2. olay ise çok az ama oluo :D

Dipnot : Lütfen "sallama" içerikli mesaj yazmayın.Bu siteye merakım olduğu için ve sorularım olduğu için üye oldum. :D

Düşünceleriniz için şmdiden teşekkür ederim.
MerquriaL...

Take Everythig Away From Me..Silent Angel...

netenes

Re: Merak ettiğim Birkaç Şey.

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Birincisi senin bilincin dışında oluşmuş alışkanlıktır muhtemelen fakat ikincisi telepati. :)
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

1.si bncede dedigin gibi bide şey var.Bu herkeste vardır bence.Ben bi rüya görüyorum.Çok geçmeden o rüyanın canlı halini yaşıyorum.Dejavu gibi ama deil :D

Örn ben rüyamda maç yaparken bi arkadaşın faul die bağırdığını duymuştum çok geçmedi bi maç yaparken aynı şekil ark faul die bağırdı :D ve bu hep oluo ( hep dedigim her gün her hafta deil ) :D
MerquriaL...

netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Eğer rüyalarınla geleceği görmekle ilgileniyorsan her uyandıktan sonra hiç zaman geçirmeden gördüklerini bir kağıda yaz, sesini kaydet yada video çek.
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

Saol bunu kesin denicem :D Gelecegi görmek deil amaç ama :S bi yandan iyi de bi yandan kötü :D
MerquriaL...

danger5

Okunmamış mesaj gönderen danger5 »

2. sinin telepati olması muhtemel. Çünkü tesadüf diye bir şey yoktur.
Kullanıcı avatarı
timelord

Okunmamış mesaj gönderen timelord »

inanılmaz gelebilir ama çok kafama taktıım birşeyin sonucunu rüyamda görebiliyorum örnek vereyim en yakın arkadaşımla fenerbahçe lille maçı öncesi iddaya girdik ben lillenin kazanacağını söyledim o fenerbahçe 3-1 yener dedi bende skoru ertesi sabah söylüyeceğimi söyledim uyandığımda sanki gece maç yapılmış gbi 2-1 dedim oda görürrüz dedi gece maçı izledim dakkası dakkasına şimdi gol olcak die mesaj attım çocua oda şom ağızlı falan dedi ama alakası bile yoktu...bazen deja vu gbi oluyor olayın sonucunu film skeçlerini sanki ezberlemişim gibi söylüyorum
bunun nedeni nedir acaba?
insanların çoğu
Duygularini ifade etmekten korkuyor reddedilmekten korktugu için.
Unutulmaktan korkuyor,dünyaya iyi birsey vermedigi için.
Ve ölmekten korkuyor aslinda yasamayi bilmediği için
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

Aynen mesela yarın bişey olacak ben bundan korkuorum.O gece kesin onunla ilgili rüyalar görürüm ki bnm rüyalar genelde negatif :D

Yok kosarken çatıdan atlarım rüya biter yok bi yere tırmanırken çok yüksekten düşerim rüya biter falan :D bi ölemedik :D
MerquriaL...

Kullanıcı avatarı
timelord

Okunmamış mesaj gönderen timelord »

:D benim sonuçları görmeye dayalı tabi bazen saçma salak şeyler karışıyor araya mesela sabahı wrc ürdün'ü izleyip akşam fan'ı olduğum kimi raikkonenle sevgili olduğumu ve karısını boşamasını istediğim bile oluo :D ---uyanmak istemediim rüyalar---:D
insanların çoğu
Duygularini ifade etmekten korkuyor reddedilmekten korktugu için.
Unutulmaktan korkuyor,dünyaya iyi birsey vermedigi için.
Ve ölmekten korkuyor aslinda yasamayi bilmediği için
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

netenes yazdı:Eğer rüyalarınla geleceği görmekle ilgileniyorsan her uyandıktan sonra hiç zaman geçirmeden gördüklerini bir kağıda yaz, sesini kaydet yada video çek.
bence hiçte alışkanlık değil 5 kart içinden doğru kartı tahmin etmek yetenek oluyorda zamanı tahmin etmek neden olmasın;