öyle rüyalar bndede oluo arada :D ama çook nadirtimelord yazdı:netenes yazdı:
bnmkiler genelde negatif bi keresinde ben balkondayım gökyüzünden bomba gelip bizm balkondan gözüken dağa düşüyor.Işık çıkıo ben uyanıyorum çok saçma :D
öyle rüyalar bndede oluo arada :D ama çook nadirtimelord yazdı:netenes yazdı:
birinci durugörü bndede var ikincide telepatiMerquriaL yazdı:Arkadaşlar ben genelde hemen hemen her derste 0 deyince zil çalan saati iyi tutan arkadaşlara her ders şu kadar dk var die sllıyorum gözlerimi kapatıp gözümün önüne sayı gelmesini istiyorum.Neye benzediyse ona göre sallıyorum.Şu ana kadar hep 2-3 dk fark yarattım :D bu tesadüf mü yoksa tecrübe mi yoksa sallayıp tutturmak mı ? (Bence sallayıp tutturmak :D )
Birde ingilizce dersinde geçen gün hocaya acaip odaklandım bir şeyi okuyordu kitaptaki eşleştirmeyi 4 olucaktı. Bende içimden hoca 5 diceksin ona 5 diceksin die söyliyip duruordum konsantre olmuştum o an :D Şans mıdır bilmiyorum ( buda bence şans )
5 dedi öndekiler 4 diyerek düzeltti.Bunu yakınımda tek en ii arkadaşıma anlattım.Çünkü aynı şeylerle uğraşıoruz :D Oda şanstır dedi Tesadüf dedi. Bu 1.olay genelde çok oluo 2. olay ise çok az ama oluo :D
Dipnot : Lütfen "sallama" içerikli mesaj yazmayın.Bu siteye merakım olduğu için ve sorularım olduğu için üye oldum. :D
Düşünceleriniz için şmdiden teşekkür ederim.
güzelmiş benimki patlamıo:D ama arada bir yanıp sönüyor(floresan)MerquriaL yazdı:Aslında gölgemi oynattırabilsem çok sevinirdim o bana yeterdi :D var mıdır onun bi yolu :D
bnm odamın ampulu ayda en az 1 kere düzenli patlio :D bi ilişkisi var mı adfsad :D
Kardeşim, gölgeleri veya karanlığı kontrol etme fenomeni olarak umbrakinezi var . Bilmiyorsan istersen aratabilirsin :)MerquriaL yazdı:
ya gölgemizi telekinezi vb böyle konsantre olup oynatabilir miyiz mümkün mü deneyen var mı :D