Yalıtım Alanlı Psi Wheel Çalışması (Video)

psi whell video

Kullanıcı avatarı
Phoeven

Re: Yalıtım Alanlı Psi Wheel Çalışması (Video)

Okunmamış mesaj gönderen Phoeven »

Way helal bnde buyusden urasiom ins bsarcam

telekineziimm

Okunmamış mesaj gönderen telekineziimm »

harikaydı ilk başta bende inanmamıştım aslında kalbim inanıyor fakat beynimi bir türlü ikna edemiyordum.şimdi daha iyi anlıyorum çok teşekkürler paylaşım için kendime güvenim geldi :)
wwsasd

Okunmamış mesaj gönderen wwsasd »

ben su kağıdı katlayamıyorum arkadaş ya :/:/ cok ugrastm olmuo :S:S
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Bak işte buna helal olsun derim..
Fırıl fırıl döndürüyor :))
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

wayyy kocww beynini yedigimm
nası da döndürüyo yaa
gurur verici :D
İmza Yhok.

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Siz farkettiniz mi bilmiyorum ama adamın parmağında bir yüzük var.Bu kadar fazla enerjiye sahip olması beni çok şaşırttı.Benim fikrime göre sadece telekinetic çalışmalar fayda vermiyor.Alternatif olarak enerji ile ilgili bir takım derslerinde alınması kanaatindeyim.Bir sene önce bu videoyu izlerken böyle bir şey düşünmüyordum ve yüzüğüde farketmemiştim.Bana kalırsa yüzüğün enerjisi olabilir.Saçma gelicek ama yüzükle ilgili bir durum olmasa bile bu adam sadece telekinetic çalışmalarla bu seviyeye gelmedi farklı yöntemlerden de yararlandığına garanti verebilirim.Hangi yöntemler derseniz bana kalırsa çakraları aktive edicek yöntemleri uygulamıştır.Enerji kanallarını temizlemiştir.Bilmediğimiz çok şey var.Sadece evde telekinezi çalışarak bu seviyeye gelmemiz imkansız.Bunun yanı sıra bilmediğimiz enerjimizi arttırıcı yöntemler ve farkındalığa ulaşmak için araştırmalar ve kitaplar okumalıyız...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Guzel tespit, amesist tasi gibi bir sey veya bir tilsim olabilir.
Kullanıcı avatarı
behestisahin
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen behestisahin »

Bence imkansiz deyip kendimizi sinirlandirmamaliyiz. Telekineziyi gercekten yapmadan once veya yapan gormeden once, boyle seylerin imkansiz oldugunu da dusunuyorduk. bir kagidi yalnizca beyin gucumuzle cevirmek imkansiz birseydi bizim icin. Butun mesele inanmaktan geciyor. Ayrica videodaki adam hicbirsey kanitlamak zorunda degildi. Meshur olmak icin de yapmamis besbelli. yuzu bile gorunmuyor. Kendisine cok tesekkur ediyorum. Ayrica arkadasima da katiliyorum. enerjimizi arttirici cisimler ve teknikler yardimiyla bu konuda ilerlememizi hizlandirabiliriz.
Hersey zehirdir. Muhim olan dozdur
kanseytanı

Okunmamış mesaj gönderen kanseytanı »

bu videoyu kime gösterdiysem (yine bir hilesi vardır)dediler...inanmadılar ancak bir usta olduğum zaman onlar ben,m dark-ball larımın ve lunarkinezimin tadına bakcaklar....(yaşasın kötülük!!!)
KAN YAŞAMDIR...
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

kanseytanı yazdı:bu videoyu kime gösterdiysem (yine bir hilesi vardır)dediler...inanmadılar ancak bir usta olduğum zaman onlar ben,m dark-ball larımın ve lunarkinezimin tadına bakcaklar....(yaşasın kötülük!!!)
dark-ball diye bişe yok =)
bence başka yöntemler dene =))