The Force

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
kanseytanı

Re: The Force

Okunmamış mesaj gönderen kanseytanı »

tlok yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Dün Star Wars serisinin 5. filmini izledim. Orada Darth Vader denilen kötü lord elini bile kıpırdatmadan adamların boğazını sıkıp öldürebiliyordu. Ben de herhalde beyin gücüyle ilgili bir şey olsa gerek dedim. Acaba 5-10 sene telekinezi çalıştıktan yani uzmanlaştıktan sonra bu yapılabilir mi? Ve telekinetik güçlerin aydınlık ve karanlık tarafı var mıdır :) Merak ettim bunları. Ama yani uzmanlaştıktan sonra böyle şeyler yapılamıyorsa ben hiç girmeyeyim bu işe :)

arkadaşım inan bana sen 10 yıl çalış lordu tuz buz edersin...lord sadece telekinezinin cisimleri oynatma tekniğini kullanıyor ancak sen bu yetenekle birlikte psi-ball yaparsan inan bana bu konuda ustalaştığın zaman çeliği bile delebilir bir arabayı ortadan ikiye ayırabilir ve ayrıca yaptığın mükemmel psi-ball larla 1.5 km çapındaki herşeyi küle çevirebilirsin...ve bu konuda lordun yapacağı tek şey ağlamak...!
KAN YAŞAMDIR...

netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

bu bilgileri nasil edindin soyleyebilir yada om atabilirmisin?
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

netenes yazdı:bu bilgileri nasil edindin soyleyebilir yada om atabilirmisin?
snrm bi yazı wardı psi top renklileştirme konusnda yazıyo :) orda görmüş ve inanmış snrm
aslında orda yazanlar doğrumu bilmiyorum doğruysa o da doğru diyordur ...
İmza Yhok.
kanseytanı

Okunmamış mesaj gönderen kanseytanı »

netenes yazdı:bu bilgileri nasil edindin soyleyebilir yada om atabilirmisin?
arkadaşım herşey antreman ve çalışma...ben 8 yıldır telekinezle uğraşıyorum açamadığım bir tek ateş kaldı...su dondurdum ampul patlattım kaşık büktüm...ama asıl amacım asıl güce ulaşma yani düşünsene bir psi-well ı zor döndüren bir enerji mi daha iyi yoksa fiziksel gücün mü...bu bilgilere gelince arkadaşın dediği gibi forumda yazıyor ancak bu sadece 10 yıl...10!!!ben 14 yaşımdayım 34 yaşıma kadar yaşasam 20 yılda neler yapılmaz neler...bu bilgiler güç kitapçığından alınma ayrıca bu forumdada yazıyor...çeliği parçalamak için %6000 lik bir enerji gerekiyor...1 hafta çalışmanın bedeli +%5...düşün artık 10 yıl bile sürmez...hem ben lunarkinezi çalışıyorum...karanlık küre ve karanlık bomba...ayriyetten enerji çalma...ve büyük final siyah alev...çok dramatik oldu farkındayım...ama sorunun kısa cevabı forumda bu bilgiler var.XD
KAN YAŞAMDIR...

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön