Telekinezi veya Hidrokinezi Tekniği

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Telekinezi veya Hidrokinezi Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Arkadaşlar sizle yeni bulduğum bir teknik paylaşacağım. Telekinezi veya hidrokinezi olabilir tam anlayamadım..
Öncelikle gerekenler bir boş su şişesi (500ml.), büyük bir zar veya onun gibi plastik bir cisim ve tuz .
Önce şişenin neredeyse %90'ını su ile dolduralım. Cismi şişenin içine atalım. Şişeye 1.5 yemek kaşığı tuz atalım.
ve şişeyi 1 dakika boyunca sallayın, tuzların erimesi için. Tuzlu suyun kaldırma gücü olduğundan cisim su içerisinde yükselecektir. Tam ayarı bulamayabilirsiniz. Ben bulana kadar kaşıklarca tuz harcadım, bazen az geliyor bazen çok.. Neyse en sonunda oldu. Bu tekniği bulduğumda bir kez deneme şansım oldu sınavlar fln var kendimi telekineziye veremiyorum. Anca ara sıra psişik güçlerle ilgili birkaç kitap okuyabiliyorum ve forumla ilgileniyorum. Sınavlar bittiğinde daha çok ilgili olacağım.
Resim
Zar suda asılı kaldığında onu hareket ettirmeye çalışın. Kolay olacaktır. Bu sanki daha levitasyon öğrenmeden uçarken nasıl bir yöne gideceğimizi öğrenmek gibi. Ben buna benzetiyorum. Neyse umarım işinize yarar, saygılar.
En son gabrielgray tarafından 25 Nis, 22:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Berk

Re: Telekinezi veya Hidrokinezi Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Daha psi-wheeli geçemedim bide havaya kaldırıp üstüne üstlük suyun yoğunluğunda yapmam kesinlikle imkansız:)1ay sonra bu benim için mümkün:D
Astralseyahat.net
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Sen kaldırmıcaksın zaten havaya kardeşim :)
O tuzlu suyun kaldırma kuvveti sayesinde suda asılı kalacaktır. Senin yapman gereken tek şey onu hareket ettirmeye çalışmak
Kullanıcı avatarı
Berk

Hımm..Gene denemek lazım
Astralseyahat.net
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

eğer cismin su içinde hareket ettiğini imajine edersen bu telekinezi olur. ama mesela su moleküllerinin gelip o cismi dibe çektiğini düşünürseniz bu da hidrokinezi olur. ben bunu bir videoda görmüştüm. teşekkürler :D
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.

Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

ben kapalı kapta telekinezi yapamıyorum belkide psikolojik bir etkisi var:D
Kullanıcı avatarı
Berk

Yok o normal.Onu bende yapamıorum en az 1hafta normal çevirmek lazım.
Astralseyahat.net
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

onun yerine suyun uzerinde kalacak bisey kullansak? mesela ben mantar kullanmistim.
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Bu teknik bu videonun bir ön çalışması gibi bişey..
Kullanıcı avatarı
Kaantalha

Okunmamış mesaj gönderen Kaantalha »

yararlı bi bilgi saol