Yalıtım Alanlı Psi Wheel Çalışması (Video)
psi whell video
- byfreestylerap
- İletişim:
Re: Yalıtım Alanlı Psi Wheel Çalışması (Video)
eğer bir sorun çıkmazsa biraz daha gelişirsem bende eklerim şimdilik uzaktan dönderebiliyorum kabın içinde olmuyor)
-
başka bi yerde de görmüştüm bunu fake mişş hatta bi adam bunun nasıl yaptıgını anlatıyodu 3. dk larda falan kamerada oynama oluyomus atlamalar varmış
bulursan iyi olur simdi aklimizda suphe kalmasinplacebo yazdı:başka bi yerde de görmüştüm bunu fake mişş hatta bi adam bunun nasıl yaptıgını anlatıyodu 3. dk larda falan kamerada oynama oluyomus atlamalar varmış
-
baska bi forumda gördüm adam ingilizce anlatıyo videoyu tam izlemedim ama yorumlarda falan vardı 2 .59 ve 3 .12 atlama var fake miş falan diyenetenes yazdı:bulursan iyi olur simdi aklimizda suphe kalmasinplacebo yazdı:başka bi yerde de görmüştüm bunu fake mişş hatta bi adam bunun nasıl yaptıgını anlatıyodu 3. dk larda falan kamerada oynama oluyomus atlamalar varmış
http://www.youtube.com/watch?v=3tWINnrS1ac
-
bilmiyorum ama fake olabilir çünkü ben de dikkat ettim video izlerken belli yerlerde kamerada titreşme oluyordu.
-
Merhaba Ben Telekinezi İle Dün Akşam Tanıştım Ve Yapmaya karar Verdim Bugün Sabah saat 9:30 gibi kalkıp 10 da Çalışmalara Başlıdım.saat 12 gibi psivelin ilk hareketini oluşturdum.Şu anda Saat 6 ve bir an olsun çalışmayı durdurmadım şu anda ellerimi kullanmadan Psiweli döndürebiliyorum ama durdurmada biraz sıkıntı yaşıyorum.bazen durdurabiliyorum bazen durmuyor.Pipeti İse Çeviremedim O kadar uğraşmama RAğmen.Ama Psiwel 1 2 hafta sonra Ben ne istersem Onu yapıcak Eminimmm.Bu Forum Olmasa Bole Güzel Bi Olayla Tanışmıyacaktım Herkese TEşekkürler.
- Berk
Bu kadar hırs niçin:DÇok baş ağrısı çekersin yavaş yavaş olucak günde 30dk yeterlidir emin ol..
Astralseyahat.net
-
atlamalarda olabılırde daha onemlısı adamın parmagındakı yzukte mıktanıs olabılır boyle bır vıdeo vardı youtube de
-
Merhaba Arkadaşlar.. Sitede Yeniyim.. yaklaşık 3yıldır bu işe başlamak istiyorum fakat olmadı yeni başladım.. 3 arkadaş deniyoruz beraber geçen gün denedik ve çok çok çok azda olsa çevirdik.. eğer bunu istanbul yada eskişehirden yapabilen arkadaşlar varsa tanışmak izlemek ve öğrenmek istiyoruz. benle en kısa zamanda irtibata geçerseniz sevinirim.. Şimdiden Tşk Ederm.. msn adresim:
tazzmaniadevil@windowslive.com
tazzmaniadevil@windowslive.com
bende katılıyorum paylaşım için sağoldngsz yazdı:Vay be inanmayanlar için süper bi video Çok Teşekkürler...
-