necro2618 yazdı:yoklar, uzay bazlı silah yapabilmek için bi yalana ihtiyaç vardı ve bu yalanda uzaylılar oldu.1950 yılından beri zaten halka şeklinde uçan cisimlerin deneyini yapıyo america.ve çok da başarılı oldular ellerinde binlerce örneğin olduğundan eminim.uzaylıları araştıma kurumu gibi bu işten para kazanan kurumlar var neden cıkıpta uzaylılar yok desin.
öyle acıklamalar varki: uzaylılar tarafından saldırıya uğramamız bütün farklı insanları bir araya toplayabilir.bunu america lı bi lider söylemişti.yani uzaylılar gibi görünüp işgal edecekler kimsede onları şuçlamayacak.asıl plan bu.
hem inançlı insanlar bu yalana kanmaması gerekir.kur-an da akıl verilip yaptıklarından sorumlu tutulan insanlar ve cinler var.melekler buna dahil değil iradeleri olmadığı için.18 bin alemden bahsediliyo fakat insan en üstün olduğu vurgulanıyo.yani uzaylı olmuş olsa bile bizden cok geriler gerizekalılar akılları bile yok korkmaya gerek yok.benim düşüncelerim bunlar.
bende isterdim uzaylılar olsun dünyaya gelsinler savasalım action olsun ama yok elden bişey gelmez americalıların yaptıklarıyla hayaller kurmaya devam.
doğru sen cıa da çalışıyosun ya amerikanın bütün planlarından haberin var.Hiçbirşeyden haberiniz yok.off insanın üstünlüğü zekadan değil ruhundan kaynaklanır ruhumuz Allah'ın bir parçası bu yüzden en üstün varlıklarız.kafanızdan teori uydurmalarınıza bayılıyorum ya :D uzaylı yokmuş :D e sen nesin?sen nerde yaşıyosun:D o kadar galakside bi sen bide amerikalılar var di mi?:Dhepsi amerikanın oyunları bunlar:D