bir sorum var?
Moderatör: Sai
- gesta
bir sorum var?
bu siteye 4-5 gündür bakıorum.herhangi bi yere fazla bişi yazmadım sadece okudum ama baya bi yardımıda oldu bu yüzden herkese tşkler...soruma geleyim.Bir insan çoğu kişi üzerinde işe yarayan tekniklerini belli kişiler üzerinde denediğinde işe yaramıyor nedeni nedir sizce?sanki o kişiye döndüğünde bi duvar var onu geçemior--- misal. ''şu kişide bunu yapabiloorum şu anda ama snde bu işe yaramıyor'' gibi.
görüşleriniz nedir merak ediyorum
görüşleriniz nedir merak ediyorum
Bazen Gözleriniz Kapalıyken Daha Çok Şey Görürsünüz.!!
- SMEGO0
Re: bir sorum var?
O Teknikler insanın kişiliğine düüncelerine göre değiştidiğinden oluyor olabilir.yada sen sitede bir tekniği okuduğunda bilinç altın bunu değelenidirp sn yapamzsın bu sana göre deildir diyor olabilir.önemli olan bu yargıları aşmak işte ;)
YAYILAN KARANLIĞIN İÇİNDE DEVRİM YEMİNLERİ ETTİM,ÇÜNKÜ KİMSENİN BANA MÜDAHELE ETMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM!
-
mrb ben yeni başlık açmak istiyorum nasıl yapıcak yardım ederseniz çok sevinirim
- Berk
Slaveryy
İlk başta bunu bende yaşadım ana sayfada forum bölümü var orada ne ile ilgili başlık açacaksan o konuya gir ve yeni başlık kısmında aç
İlk başta bunu bende yaşadım ana sayfada forum bölümü var orada ne ile ilgili başlık açacaksan o konuya gir ve yeni başlık kısmında aç
Astralseyahat.net
- gesta
yok hayır aslında ben direk şole anlatayım bi arkadasım var gayet ii bi şekilde teknikleri kullanıp başarıyı görüo ve bunuda çok rahatlıkla yapıo her insan üzerinde işede yarıyor ama bana yapmak istediğinde olmuyor... bnde bi sorun var sanrm:S bn ona sorduumda beyin frekansların yüksek olabilir belki dedi ama o da tam olarak bilmiyor bu durumun neden olduğunu...burdaki arkadaslara danısmak istedim bende...SMEGO0 yazdı:O Teknikler insanın kişiliğine düüncelerine göre değiştidiğinden oluyor olabilir.yada sen sitede bir tekniği okuduğunda bilinç altın bunu değelenidirp sn yapamzsın bu sana göre deildir diyor olabilir.önemli olan bu yargıları aşmak işte ;)
- SMEGO0
pardon ilk sorunu yanlış anlamışım herlde ben psi whel telekinei yapma tekniklerinde fln bahsdiyorsun sanmıştım.
dediğini anladım şole söyliyim;bi ara bi belgesel izledim bi tane tai chi ustasımını ole bi adam resmen bole çizgi filmlerdeki gbi bole elinden enerji topu atar gibi fln milleti bayıltıyor hemde 2,3 kişiyi aynı anda bayıltıyor fln böle hafif bi dokunuşta devr,yor.
sonra bilim adalrı geliyor bu gerçekmi die bakmak için adamalr onlara yapamıyor.diyorki burdaki olay onların inanmasıyla alaklıydı diyor onların inancı omadıı için beyinie ulaşamdım.eyer beyini şole şartlandırısın mesela;ben başparmağımı havaya kaldırdığımda bana o tekniği yapmayacak .hakketende yapamz
bilmem anlatabilidimmi ;)
dediğini anladım şole söyliyim;bi ara bi belgesel izledim bi tane tai chi ustasımını ole bi adam resmen bole çizgi filmlerdeki gbi bole elinden enerji topu atar gibi fln milleti bayıltıyor hemde 2,3 kişiyi aynı anda bayıltıyor fln böle hafif bi dokunuşta devr,yor.
sonra bilim adalrı geliyor bu gerçekmi die bakmak için adamalr onlara yapamıyor.diyorki burdaki olay onların inanmasıyla alaklıydı diyor onların inancı omadıı için beyinie ulaşamdım.eyer beyini şole şartlandırısın mesela;ben başparmağımı havaya kaldırdığımda bana o tekniği yapmayacak .hakketende yapamz
bilmem anlatabilidimmi ;)
YAYILAN KARANLIĞIN İÇİNDE DEVRİM YEMİNLERİ ETTİM,ÇÜNKÜ KİMSENİN BANA MÜDAHELE ETMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM!
-
senin bilmediğin bir korunman olabilir.aile yapından günlük yaşamına kadar birçok şeyi bilmem gerekir bu konuda doğru şeyi söyleyebilmek için
Sınanıyorsunuz...
- gesta
anladım arkadaslar çok sağolun. az öncede site içinde birşeyler okudum düşünce okumayla ilgili orda da bole stresli yada morali bozuk olan insanlarda bunu denemeyin olmaz die birşey geçiyor...karşıdaki insan mutlu ve neşesi yerindeyse o zaman en iyi sonuç alınabilirmiş buna benzer bişey olabilir... inanmamak durumu biraz zor gibi çünkü kendim bir çok şeye şahit oldum + inanmasam sanrm bnde bişiler yapmak için urasmazdım ama belkide bnm bilmediğim bilinç altımda ole bi durum olabilir.korunma durumuda mantıklı.
- byfreestylerap
- İletişim:
telepatiden bahsediyorsunuz tahminimce eğer o an bişey düşünmüyorsan kimse senin beynindeki bilgiye ulaşamaz adı üstünde düşünce okuma
- gesta
aynen. teşekkürler yorumlarınız için
-