bu doğrumu?
- Berk
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
Re: bu doğrumu?
yalan yalan. arkdaşlar. astralde karşınıza birçok kapı , oda , merdiven gibi bir yerlere ulaştıran kanallar açılır ki siz bunu ilk çıktığınızda görmeniz imkansız
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- Berk
Ustadan dinlemek başka:DYani her önünüze gelenin dediği doğru olamaz.
Astralseyahat.net
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
bencede. herkesin anlattığına inanmayın. bu kapılar merdivenler odalar ve katlar gerçektir ama bu kanallardan geçebilmeniz için en az bir 10 kere astral seyahat yapmış olmanız lazım heralde. ben dün 5.astral seyahatimi yaptım hala yok hala yok... :D
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- Berk
Sen kaç türle uğraşıosun:)
Ben denedim denedim olmuyor(Birazda tırsıyorum belki ondandır:)
Ben denedim denedim olmuyor(Birazda tırsıyorum belki ondandır:)
Astralseyahat.net
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
ben astral , telekinezi ve cadı majisiyle ilgileniyorum
- Berk
Cadı majisimi ilk defa duydum.Bana onu msnden anlatabilirmisin?Kısaca neler yapıcağımı söylesen yeter.
Astralseyahat.net
- gesta
vala ben bu duru işiti'yi bilmiorum ama adına bakılırsa yapıorum sanrm istemedende olsa gece yattıımda arada bi duyuodum bişiler biri bana ya seslenio yada bişiler anlatıo...buna iice dikkatimi verdiim zaman anlaşılabilio çok az bi dikkat bozulsun o anda kesilio ses falan yok yani bide cok derinden geliyor sesler...bole bişimiki sizin dediinizde gayptan sesler bişi sanrm:Dsarikurt yazdı::D sitede istediğinde duruişiti yapabilen varmı acaba?
Bazen Gözleriniz Kapalıyken Daha Çok Şey Görürsünüz.!!
- clancy
astral seyahat o kadar zevkli ki bir keresinde hogwards ı ziyaret etmiştim herşey bir anda oldu... harry potter film serie sinin order of the phoenix çekimleri yapılıyordu gece... çok şaşırdım ben herkezi görüp duyarken kimse beni görmüyor ve duymuyordu...olan herşeyi yaklaşık yarım metre yukarıdan izliyordum çok kalabalıktı fakat bütün oyuncular orada yoktu...film ile alakası olmayan kişiler çoktu ve fotoğraf çekimi yapıyorlardı... :D
ahh ahh...ben 3.denemem de astral seyahate çıkabildim açıkçası tedirgindim ama artık alıştım sık sık yapıyorum...bir şey yapmak istiyorsamda mutlaka lucid rüya çalışıyorum :)
spiritualizm ve pyrokinezi ile uğraşıyorum bu aralar da force ye merak saldım :)
ahh ahh...ben 3.denemem de astral seyahate çıkabildim açıkçası tedirgindim ama artık alıştım sık sık yapıyorum...bir şey yapmak istiyorsamda mutlaka lucid rüya çalışıyorum :)
spiritualizm ve pyrokinezi ile uğraşıyorum bu aralar da force ye merak saldım :)
Bilgilerimin esrarında hiç bir tanrı değil ben varm...!
- Berk
Forcenin gerçekliğinden şüpheliyim.
Astral gerçekten güzel bişey...Kötüye kullanmadığın sürece yap...
Astral gerçekten güzel bişey...Kötüye kullanmadığın sürece yap...
Astralseyahat.net