criminal_1994 yazdı:Bu arada arkadaşların verdikleri tavsiyeler hakkında bir kaç cümle söyleyeyim.Şimdi bu sitede ki üyelerin çoğunluğu telekinezi yani maddeye hükmetmek istiyor.Gelelim meseleye ilk önce arkadaşlar sizin başlayabileceğiniz en basit ve en sonuç veren yöntem psi wheel.Ondan sonra kapak çalışması vs...İş bunları yapmakla bitmiyor.Bu işe başlamadan önce ilk önce en az bir ay çalıştığınız konu hakkında internet aracılığı ile bilgi sahibi olmanız lazım.Benim iki sene önceki zihniyetimle şuan ki zihniyetim aynı değil.Çünki bazı şeylerin farkına vardım.Bunlar yazarak anlatılmaz.Sizin de çalışmanız araştırmanız şart.Size tavsiyem ilk önce araştırın.Bilgi sahibi olduktan sonra gerisi gelir.Bu arada astral seyehatten korkmanıza hiç gerek yok.Ben yakın zamanda bir deneyimim oldu.Astral seyehati tam manasıyla başaramamıştım ama şuandan itibaren gerçekten astral seyehate çıktığımı söyleyebilirim.Herkezin o anı yaşaması lazım.Burada anlatarak olmaz.Gerçekten istemeniz ve konuya hakim olduktan sonra icraata geçmenizi tavsiye ederim.Bazı şeyleri gerçekten o anı yaşadıktan sonra anlıyorsunuz.Astral seyehat insanların bilinç altındaki bazı olmazların olabileceğini gösteriyor.Astral boyuta çıktığınız an evet astral boyut varmış dediğiniz an nasıl sevineceğinizi görmenizi isterim.Bu yüzden astral seyehatten korkmayın...
şimdiye kadar kaç nesne hareket ettirebildin ...baskasına tavsiye verme önce kendin yap ...yaptıktan sorada kimseye tavsiye verme ...gerek yok...