Yaklaştım galiba
- Berk
Yaklaştım galiba
Ben maçtan gelmiştim yorgundum çıkarım die düşündüm ve yattım...Sonra biri bedeni biri ruhu çektiğini düşündüm tabi ondan öncede çıktığımı bayağı düşündüm işte o anda tam ruhumun bedenimden çıktığını gördüğümde bendede sanki bişey çıktı..Sonra (5-10dk) kulaklarımda Vızzzz tarzı sesler gelmeye başladı sonra uğultu oldu..Sizce yaklaştımmı?Sonradan konsantrasyonum bozulduğundan çıkamadım
Astralseyahat.net
-
Re: Yaklaştım galiba
Yaklaşmışsındır sanırım. Belirtiler onu gösteriyor.
-
Kulak çınlaması bendede oluyor ve bir çok arkadaşımda.Başarmana az kalmış...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- Cengiz
astral seyahat denemelerini baya yaptım ayak uyuşmalarım çok sık olmaya başladı.
bunun üzerine rüyalarda astrale çıkma isteği gelmeye başladı ve rüyadan astrala geçmeyi 2 kez başardım.fakat biraz tırstığım için gözlerimi açma isteği hissettim
o zaman bedenime geri geldim.güzel bi his ama ailem baya bi kızdı sanırım biraz ara vericem
bunun üzerine rüyalarda astrale çıkma isteği gelmeye başladı ve rüyadan astrala geçmeyi 2 kez başardım.fakat biraz tırstığım için gözlerimi açma isteği hissettim
o zaman bedenime geri geldim.güzel bi his ama ailem baya bi kızdı sanırım biraz ara vericem
- Berk
- Kuzey*
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Aileden gizli iş yapılmasını yanlış buluyorum. =) Odana kendini kitleyip ailenden gizli birşeyler yapıyorsun diyelim. Ailene uyudum dedin ama astral yapınca Allah korusun başına birşey geldi. Ailen seni uyuyor sanıyor kapında kitli. Ne olacak. Ölürsün orda. =) Aileden habersiz iş yapmayın kardeşlerim. =)Berk yazdı:Ailene neden söyliyorsun:)
Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.
- gabrielgray
Kardeşim tabiki aileden habersiz şeyler yapman pek doğru değil, ama astral seyahatte ölme imkanın olamayacağından bu konuyu tepki vereceklerse saklamak daha iyi olacaktır.
- whaki
bende bi baba olsam, cocuklarimin benden gizli bisey yapmasini istemem, ama kendi acimdan bakincada, astral seyahati babama anlatmaya calisana kadar giderim astrale cikma denemeleri yaparim diye dusunuyorum. hemde evde deli gozuyle bakilmamakta istiyorum :)
gecen gun bende yataga yattim, uyucaktim, sag gozumun ust kisminda bisey hissettim, nokta gibi bisey, sonra dedim sanirim orasi astral icin acilan bi kapi ( hayal gucu :D ) ondan sonra direk astrale cikmayi dusundum ve birden goruntu beyazlasti, sonra kendimi gormeye basladim, tam yuzumu goruyodum ki ole bi heycan yaptimki, hersey bozuldu :s yuz ustu yatiyordum bide. ama hic olmazsa gun gectikce dahada yaklasiyorum cikmaya :D
gecen gun bende yataga yattim, uyucaktim, sag gozumun ust kisminda bisey hissettim, nokta gibi bisey, sonra dedim sanirim orasi astral icin acilan bi kapi ( hayal gucu :D ) ondan sonra direk astrale cikmayi dusundum ve birden goruntu beyazlasti, sonra kendimi gormeye basladim, tam yuzumu goruyodum ki ole bi heycan yaptimki, hersey bozuldu :s yuz ustu yatiyordum bide. ama hic olmazsa gun gectikce dahada yaklasiyorum cikmaya :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-