bu doğrumu?

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Re: bu doğrumu?

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

clancy yazdı:astral seyahat o kadar zevkli ki bir keresinde hogwards ı ziyaret etmiştim herşey bir anda oldu... harry potter film serie sinin order of the phoenix çekimleri yapılıyordu gece... çok şaşırdım ben herkezi görüp duyarken kimse beni görmüyor ve duymuyordu...olan herşeyi yaklaşık yarım metre yukarıdan izliyordum çok kalabalıktı fakat bütün oyuncular orada yoktu...film ile alakası olmayan kişiler çoktu ve fotoğraf çekimi yapıyorlardı... :D

ahh ahh...ben 3.denemem de astral seyahate çıkabildim açıkçası tedirgindim ama artık alıştım sık sık yapıyorum...bir şey yapmak istiyorsamda mutlaka lucid rüya çalışıyorum :)

spiritualizm ve pyrokinezi ile uğraşıyorum bu aralar da force ye merak saldım :)
hehe o zaman bende astralle sinemaya gidip bedavadan film izlerim iyi hatırlattın:D

Kullanıcı avatarı
clancy

Okunmamış mesaj gönderen clancy »

hehe :D uyar...hatta bi yerde buluşup eraber gidelim sinemaya :D
Bilgilerimin esrarında hiç bir tanrı değil ben varm...!
hackermonkey

Okunmamış mesaj gönderen hackermonkey »

konu garip ama kesinliği yok
Kullanıcı avatarı
clancy

onu çok merak ediyorum ben yaa acaba astral yoluyla buluşma olabilir mi...
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Astral seyahatte buluşabilirsiniz. Önceden bir yer kararlaştırın. Aynı saatte girin yatağa. Çıkış yapmanız yine birbirine yakın sürelerde olmalı yoksa diğeri bekleyebilir. Aynı yere gidersiniz ve birbirinizi görürsünüz. Ama sanırım konuşmalar çok sessiz oluyormuş telepati ile konuşmanız gerekebilir..

Kullanıcı avatarı
clancy

vay bu iyi haber :D bide astral sırasında giremediğim ve gidemediğim yerler oluyor...mesela cennet cehennem girişleri olmuyor...üstelik kutsal sayılan mekanlara da giremiyorum...mesela Kabe...yada mescid-i aksa...bu sadece müslümanlık için değil tüm dinler için geçerli...bazı yerlere sınır var astral de bile...hatta bir rüya gördüm astral den sonra...kabe ye gitmek istedim ama ordaki insanlar bana '' eğer geleceksen bedenine takva giy Allah'ın adıyla gel '' dediler... :)
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

Bende merak ettim bu demon denilen canlılar nelerdir?
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”

“Astral Seyahat” sayfasına dön