1 ay da neler yapabilirim?

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
msafacetin

1 ay da neler yapabilirim?

Okunmamış mesaj gönderen msafacetin »

arkadaşlar başlıkta da belirttim başlayalı 3. günüm oldu çok sıkı çalışıyorum psi wheel de şimdiden yol katettim sizce bu gidişle yaz tatilini de göz önünde bulundurarak değerlendirirseniz 1 ayda nekadar ilerlerim neler yapabilirim

Not: gerçekten çok istekli,inançlı ve azimliyim (bu konuda:D)

Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Re: 1 ay da neler yapabilirim?

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Günde ne kadar çalışıyorsun ?
Kullanıcı avatarı
msafacetin

bütün gün çalışıyorum gözlerim kapanıyo kendiliğinden çalışmaktan artık
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

O kadar zorlamana gerek yok.. Enerjini bu kadar harcarsan toplaman daha uzun süre alacaktır. Günde en fazla 2 bilemedin 3 saat çalış (bence)
Bu kadar azimliysen 1 - 1.5 ayda hock metodu ile kaşık bükmeyi başarabilirsin :)
Ama bunlara başlamadan önce Farkındalık hakkında bilgi edinmeni tavsiye ederim. Çok yararı olacaktır :)
Ve meditasyon olarak yoga vb. şeylerle uğraşmamanı tavsiye ederim. Onlarda meditasyondur ancak en faydalı meditasyon Namaz kılmaktır :) Günde 5 vakit namazını kıl, gerçekten çok faydalı olacak. Çok çabuk fark edersin..
Kullanıcı avatarı
msafacetin

çok teşekkür ederim dediğini yapıcam

Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

bunu kimse bilemez... hızlı ilerlemenin iki yolu vardır :

1-Çalışmak : Başarıyı etkileyen en etkili faktördür. günde 1 saat wheel çalışan kişiyle günde 2 saat wheel çalışan kişi aynı şekildre ilerleyemez. kesinlikle daha çok çalışan daha ön planda olur . basit ve güncel bir örnek : sınava çalışanla çalışmayan arasındaki fark ;) eğer ben çalışmadan sınav geçerim diyorsan 2. maddeme bak :

2-Yetenek : Doğuştan yetenekliysen telekinezide üstünde çok fazla durmadan kolaylıkla ilerleyebilirsin. diyelimki iki kişi wheel e , ikiside günde 1 saat çalışıyor. biri doğuştan yetenekli diğeri sadece basit yetenekliyse doğuştan yetenekli basit yetenekliye göre daha fazla ilerleyecektir. basit ve güncel bir örnek : bir sınava aynı miktarda , aynı şekilde çalışan bir ileri düzey zekalı ve normal düzey zekalı. sınav sonucunu tahmin edebiliriz heralde :D

1 AY BOYUNCA ÇOK SIKI ÇALIŞIRSAN ASTRAL BİLE YAPARSIN SADECE KENDİNE GÜVEN ;)
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
hackermonkey

Okunmamış mesaj gönderen hackermonkey »

hydrokinetic'e katılıyorum
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

HydroKinetic dediğin doğru herkese göre değişir ama bir dediğine katılmıyorum.
1 AY BOYUNCA ÇOK SIKI ÇALIŞIRSAN ASTRAL BİLE YAPARSIN SADECE KENDİNE GÜVEN ;) demişsin.. Astral seyahat herkeste farklılık gösteren bir olaydır. Hem kendin diyorsun farklılık gösterir diye hemde zaman veriyorsun. Burada tartışma yaratmaya çalışmıyorum. Sadece astral 1 günde de yapılabilir 1 yılda da...
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

1 AY BOYUNCA ÇOK SIKI ÇALIŞIRSAN ASTRAL SEYAHAT BİLE YAPABİLİRSİN
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

HydroKinetic yazdı:
1 AY BOYUNCA ÇOK SIKI ÇALIŞIRSAN ASTRAL SEYAHAT BİLE YAPABİLİRSİN
gabrielgray yazdı:HydroKinetic dediğin doğru herkese göre değişir ama bir dediğine katılmıyorum.
1 AY BOYUNCA ÇOK SIKI ÇALIŞIRSAN ASTRAL BİLE YAPARSIN SADECE KENDİNE GÜVEN ;) demişsin.. Astral seyahat herkeste farklılık gösteren bir olaydır. Hem kendin diyorsun farklılık gösterir diye hemde zaman veriyorsun. Burada tartışma yaratmaya çalışmıyorum. Sadece astral 1 günde de yapılabilir 1 yılda da...
yazdığını hatırlatmanla yine pek bi farklılık olmadı ki özenç aynı şey işte , bazı insanlar anında çıkıyor çalışmasa bile bazıları çok çalışsa bile çıkamaz. bunun 1 ay boyunca çok sıkı çalışmayla alakası yok. gabrielgray haklı =)