1 ay da neler yapabilirim?

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: 1 ay da neler yapabilirim?

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

ya üff tamam astral kısmı unutun :D
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.

kyle

telekineziye çelışmaya nereden başlıyayım

Okunmamış mesaj gönderen kyle »

arkadaşlar telekineziye yeni başladım ve nereden başlıyacağımı tam olarak bilmiyorum ve nekedar çelışmam gerektiğini lütfen bana yardım edin
Kullanıcı avatarı
Kaantalha

Okunmamış mesaj gönderen Kaantalha »

arkadaslar meditasyon için namaz kılmayı önermişsiniz ama namazı meditasyon vb amaçlar için değil namazın gerçek amacı için kılın...
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

caryes yazdı:
HydroKinetic yazdı:
1 AY BOYUNCA ÇOK SIKI ÇALIŞIRSAN ASTRAL SEYAHAT BİLE YAPABİLİRSİN
gabrielgray yazdı:HydroKinetic dediğin doğru herkese göre değişir ama bir dediğine katılmıyorum.
1 AY BOYUNCA ÇOK SIKI ÇALIŞIRSAN ASTRAL BİLE YAPARSIN SADECE KENDİNE GÜVEN ;) demişsin.. Astral seyahat herkeste farklılık gösteren bir olaydır. Hem kendin diyorsun farklılık gösterir diye hemde zaman veriyorsun. Burada tartışma yaratmaya çalışmıyorum. Sadece astral 1 günde de yapılabilir 1 yılda da...
yazdığını hatırlatmanla yine pek bi farklılık olmadı ki özenç aynı şey işte , bazı insanlar anında çıkıyor çalışmasa bile bazıları çok çalışsa bile çıkamaz. bunun 1 ay boyunca çok sıkı çalışmayla alakası yok. gabrielgray haklı =)
Teşekkürler, caryes :)
Kaantalha yazdı:arkadaslar meditasyon için namaz kılmayı önermişsiniz ama namazı meditasyon vb amaçlar için değil namazın gerçek amacı için kılın...
Namazın gerçek amacı Allah'a ibadet etmek, ruhumuzu temizlemek, negatif enerjilerden arındırmak gibi şeylerdir.. Namazın aslında bizim için ne kadar faydalı olduğunun farkına varamıyoruz.. Elbette Allah'a ibadet olarak yapacağız ama yinede en yararlı meditasyon namazdır..
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

Kaantalha yazdı:arkadaslar meditasyon için namaz kılmayı önermişsiniz ama namazı meditasyon vb amaçlar için değil namazın gerçek amacı için kılın...
ya arkadaşlar yeter ama. her konunun içinde din muhabbeti yapıyorsunuz. forumda müslümanlar için tasavvuf - din bölümü var. gidin orda muhabbetinizi yapın. illa dinsel açıdan bişey söliyecekseniz öm diye bişey icat edildi hatırlatırım.
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.