Negatif Pozitif
Moderatör: Sai
-
Negatif Pozitif
Arkadaşlar bazı arkadaşların negatif enerji veya pozitif enerjiyle tk yaptıklarını duydum.Arasındaki fark nedir ve hangisi yararlıdır?Zararlarını yararlarını vb. şeylerini bana güzelce anlatabilecek arkadaş varsa anlatabilir mi?Şimdiden teşekkürler.
Hayatın oyundan tek farkı "save" edilememesidir
- fenomen
- Yönetici
Re: Negatif Pozitif
arkadasim negativ enerjia adindan bilindiyi gibi negativdir yani zartar verici seylerde kullanilir kotu dusuncelerde nazr olarak aklinda tut .onunla yalniz kotu seyler yapilir ama pozitiv ise yalniz miyi seylerdfe kullanilir kim diyoprsa benm pozitiv enerjiyle ampul patlatdim halt etmis hic iyi dusunce bir seye zarar verirmi hayir.iste arasindaki fark bu
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-
- fenomen
- Yönetici
rica ederim
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
- Sevkan
evt gerçekten güzelce açıklamışsın eline sağlık
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
-
Negatif enerjiyi kulanacam ben
ZARAR ZARAR ZARAR :d
Bİrde bu negtaif enerjiyi kulanırsak kötü birşey olurmu etkisi felan warmı ______??????______

Bİrde bu negtaif enerjiyi kulanırsak kötü birşey olurmu etkisi felan warmı ______??????______
-
- multiplayer1
1.Bİrde bu negtaif enerjiyi kulanırsak kötü birşey olurmu etkisi felan warmı ______??????______
Cwp:Olmaz...sadece psişik çalışmalarında negatifi kullanmış olursun..negatif enerjinin kullanım alanları pozitfden daha farklıdır..Canlıları öldürmek, enerji emmek, psişik saldırılar falan filan diye gider..fazlada bunu üzerine forumlarda açılmış konu olmaz...
Cwp:Olmaz...sadece psişik çalışmalarında negatifi kullanmış olursun..negatif enerjinin kullanım alanları pozitfden daha farklıdır..Canlıları öldürmek, enerji emmek, psişik saldırılar falan filan diye gider..fazlada bunu üzerine forumlarda açılmış konu olmaz...
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
aman negatif(
) uzak dursun

- UmuT
ikisinide seçemiyomuyuz?hem negatif hem pozitif
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
-