2012
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
2012
arkadaşlar 2012 ye doğru iyice bir araştırma yapsanız tabi aslında bu söylenti 2007 senesine dayanıyor ben 2008 de internette dolaşırken astronomi sitelerinde görmüştüm ve size bir şey söyliyimmi bu 2009da tamamen yayınlandı eğer bir şey haberde yayınlanıyorsa insanlar o senenin 3 sene ilerisini kıyamet görürler neden mi belkide bunu heyecanlı buluyorlar orası kıyamet senaryolarını çıkaranlar kalmış bir şey ama bu 1996 da 2000 de 2006da ve 2012 de bu şekilde sırayı izlemeye devam ediyor 1996da virüsle yok olacağımız söyleniyordu,2006 da sembolizm konulmuştu 06.06.2006yı 666 olarak görüyorlar ve bu sayıyı şeytanın sayısı olarak görüyorlardı ve birde o senede bir göktaşı çarpacağı söylenmişti hemde yarın demişlerdi ama yarın herkes beklerken haberlerde şu sözü söylemişti "özür dileriz,muhabirlerimiz yanlış söylemiş 2006da değil 2060da olacaktı"madem 2060da olacaktı millet o zamana kadar yaşamam diyip zaten o haberi izlemezlerdi:) niye koymuşlardıki buda o senaryo yazarlarına kalmış şimdidi e 2012 geldi ama ilk başlarda inanan ben artık giderek inancımı kaybediyorum çünkü arkadaşlar özür dilerim sizde belki karşı çıkabilirsiniz ama sizede hak veriyorum çünkü böyle yayılmı şahberlere inanmamak elde değil hatta haberlerde bile yayınladılar ama 1.si marduk bir gaz gezegen ve dünyaya gelmesi imkansız çünkü 2012de gelecek olsaydı bile bizim arkamızdaki 5 gezegene çarpardı yani güneşten en uzak neptün sonra uranüs,satürn,jüpiter,mars bunlara kesinlikle çarpmalıydı yada eğer eskiden gelmiş olsaydı aya çarpma olasılığı %80lerde olacaktı çünkü madem o kadar büyük çekim kuvveti fazla olurdu ve dünyanın istediği kadar uzağında olsun magnetosferini ve yerçekimini yok edip yaşamı yok ederdi.
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
Re: 2012
2006 da olan oldu zaten. şimdi yanlış anlaşılan bir şey var. 2012 de dünyaya gezegenin çarpacağı yok. 2006 da kuyruklu yıldız çarpacak denildi ama kuyrukluyıldız çarpmadan geçti ve psişik enerjiyi çok fazla arttırdı. 2012 de kuyruklu yıldız değil , kocaman bir gezegen dünyanın YÖRÜNGESİNDEN GEÇECEK ama çarpmayacak. bu gezegenin enerjisi bizi 5.boyuta sürükleyecek ve bu süreç 2150 yılında sonlanacak
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- **profesyonel**
gezegenmi geçecek:D o foton kuşağı olmayasın foton kuşağına şu anlık bir şey diyemiyorum çünkü zarar vericek demiyor boyut atlatacak diyor yani doğru yüksek enerjili çünkü foton kuşağı durun ben biraz boyut hesaplamaları yapıyım biraz sonra boyut atlatabilirmi diye söylerim:)
- **profesyonel**
arkadaşlar biraz araştırma yaptım foton kuşağının boyutuyla enerjisiyle ve uzaklığıyla ilgili mevcut değil bu bana daha çok komplo teorisyenlerinin hazırladığı bir şey olabilir söylemiş oliyim hatta google skyda bile foton kuşağıyla ilgili bir bilgi yok sadece geldiğinde ne olacakları yazıyor internette!!!