foton kuşağımı?
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
foton kuşağımı?
arkadaşlar foton kuşağına bende ilk başta sizler gibi inanmıştım ama sonra gördümkü hiç bir bilgi yok 2 yıl sonra gelecek şey gökyüzünde görünmüyor teleskop bile göremiyor ve ne vikipediada sadece geldikten sonra neler olacağını yazmış ama kaçta kaçı hidrojen nelerden oluşmuş koordinatalrı ilk keşfedildiği tarih hiç bir şey yazmıyor google sky bile foton kuşağı dediğinizde hiç bir şey bulunamıyor!!hesaplamaya kalktım bilgilerini bularak hesaplayabilirdim ama hiç bir yerde bilgi yok arkdaşlar neden 2012 neden bütün tarihler 2012 gösteriyor ne var bu 2012de diye hiç düşündünüzmü hiç bir şey yok artık inancımı kaybettim çünkü ozon tabakası yüksek enerjili fotonlarla iyileştirilemez çünkü yüksek enerjili foton diye bir şey yok foton zaten bir enerji türüdür ve araştırdığınızda yazıalrın başında foton kuşağı yüksek enerjili fotonlardan oluşmuştur diyor!!!
ve diyorki girdiğinde güneşi kısa süreliğine göremiyeceğiz arkadaşlar madem bu kadar enerjiyi var bu güneşi kapatmaz ve fotonlar ne biliyormusunuz biz nasıl görüyoruz biliyormusunuz foton ışınları cisma çarpıyor ve o cisim elektromanyetik dalglaları gözümüze yansıtıyor ve bizim beynimiz bu frekansları renk olarak gösteriyor aslında gördüğünüz şeylerin çoğu farklı işte bu maddenin ardındaki sır neyse arkadaşlar gerçekten foton kuşağı diye bir şey yok kızıcağınızı biliyorum yada inkar ediceksiniz herkesin düşüncesi kendine ama 5. boyuta geçmek o kadar kolay değil foton kuşağı o kadar güçlü olmalı ki evrende yırtık açabilcek kadar yüksek enerjiye sahip olmalı kuantum mekaniğini bile çökertecek enerjiden var lmalı ama evrenin %80ini kaplayan karanlık enerji bile bunu başarmış değil!!!
ve diyorki girdiğinde güneşi kısa süreliğine göremiyeceğiz arkadaşlar madem bu kadar enerjiyi var bu güneşi kapatmaz ve fotonlar ne biliyormusunuz biz nasıl görüyoruz biliyormusunuz foton ışınları cisma çarpıyor ve o cisim elektromanyetik dalglaları gözümüze yansıtıyor ve bizim beynimiz bu frekansları renk olarak gösteriyor aslında gördüğünüz şeylerin çoğu farklı işte bu maddenin ardındaki sır neyse arkadaşlar gerçekten foton kuşağı diye bir şey yok kızıcağınızı biliyorum yada inkar ediceksiniz herkesin düşüncesi kendine ama 5. boyuta geçmek o kadar kolay değil foton kuşağı o kadar güçlü olmalı ki evrende yırtık açabilcek kadar yüksek enerjiye sahip olmalı kuantum mekaniğini bile çökertecek enerjiden var lmalı ama evrenin %80ini kaplayan karanlık enerji bile bunu başarmış değil!!!
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-
Re: foton kuşağımı?
bekleyip gorucez
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
foton kuşağı 2012 ile ilgili iddialar arasından sadece bir tanesi. neredeyse yüz tane iddia atıldı. ama bence en hayırlısı insanoğlunun dünyadan silinmesi olur...
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- **profesyonel**
-
Sana bir öneride bulunmuştum hatırlıyor musun?Konuşmak için ve düşünmek için yeterli derecede bilgiye sahip olana kadar konuşma demiştim.Anlaşılan bu önerime kulak asmıyorsun.Yüksek enerjili foton vardır.Ayrıca foton bir enerji türü değildir.Işığın yapısını oluşturan enerji paketleridir.Hem atomik hem de subatomik yapıdadır.Yani hem atomik yapılıdır hemde dalgasal.Foton kuşağına gelince bunun için birçok teori var.Bunlardan birisi güneş patlamaları ile ilgili.Bir diğeri ise kozmik ışınımlarla ilişkilidir ve bunların ikisi de gözlemlenmiştir.Boyut değişimi konusunda birşey diyemem ama 2012 de birşeyler olacak gibi geliyor...**profesyonel** yazdı:arkadaşlar foton kuşağına bende ilk başta sizler gibi inanmıştım ama sonra gördümkü hiç bir bilgi yok 2 yıl sonra gelecek şey gökyüzünde görünmüyor teleskop bile göremiyor ve ne vikipediada sadece geldikten sonra neler olacağını yazmış ama kaçta kaçı hidrojen nelerden oluşmuş koordinatalrı ilk keşfedildiği tarih hiç bir şey yazmıyor google sky bile foton kuşağı dediğinizde hiç bir şey bulunamıyor!!hesaplamaya kalktım bilgilerini bularak hesaplayabilirdim ama hiç bir yerde bilgi yok arkdaşlar neden 2012 neden bütün tarihler 2012 gösteriyor ne var bu 2012de diye hiç düşündünüzmü hiç bir şey yok artık inancımı kaybettim çünkü ozon tabakası yüksek enerjili fotonlarla iyileştirilemez çünkü yüksek enerjili foton diye bir şey yok foton zaten bir enerji türüdür ve araştırdığınızda yazıalrın başında foton kuşağı yüksek enerjili fotonlardan oluşmuştur diyor!!!
Sınanıyorsunuz...
- **profesyonel**
bence tek bir şey olucak oda zaten tek inandığım güneş patlaması ve magetosfer yer değiştirince gücünü kaybedicek ama dünya kendi 1000 sene kadar koruyabilir ;)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-
Monoton hayattan bıkmadınız mı dua edinde eglenceli bişeyler olsun :D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
kiyamet gelsede kopsak diyorsun yani :Dcriminal_1994 yazdı:Monoton hayattan bıkmadınız mı dua edinde eglenceli bişeyler olsun :D
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
EĞLENCELİ OLABİLİR :D:D:Dnetenes yazdı:kiyamet gelsede kopsak diyorsun yani :Dcriminal_1994 yazdı:Monoton hayattan bıkmadınız mı dua edinde eglenceli bişeyler olsun :D
pixies forever <3<3
-
Planck fotonların enerji paketleri halinde olduğunu kanıtladı. Ayrıca dalgasal ışınım şeklindedir.Neyse bu konu modern fiziğe girdiği için uzar gider. Yüksek enerjili fotonlar yoktur diyemeyiz. Foton kuşağı bizim görebildiğimiz dalga boyunda olmayabilir.Bizim onu göremememiz onun olmadığına kanıt olamaz. Tabi bunun üzerinde çok fazla teori var. Kimileri schumann rezonansının değişmesini buna bağlarken, kimileri ise son zamanlarda doğal afetlerdeki artışları, hayvanların hareketlerini bile bunlara bağlar oldu. Birde 2012 de güneş patlamasının tüm elektronik altyapımızı çökerteceğine dair söylentiler var ancak bu senaryo en kötü duruma göre yapılmış. Kaynak olarak da NASA gösteriliyor. Bekleyip göreceğiz.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim