lamba
Moderatör: Sai
- Spike
lamba
arkadaşlar ben telekineziye çalışıyorum biliyorumda ampul istem dışı ara sıra yanıp sönüyor bu bazen başıma geliyor artık buna biraz biraz alıştım ama 2 gün önce lamba tam sönmedide sarı ışıklı lamba sönergibi oldu turuncumsu bir renk aldı.bayada belirgin bir şekilde gözüktü.Bu telekinezide gelişmeye başladığımın bir işareti mi?????
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
- byfreestylerap
- İletişim:
Re: lamba
benim yeşil lamba 4 gün önce sarı olmuştu dediğin gibi sonra sadece bizim mahallenin elektriği 2-3dk kesilmişti:D ewt geliştiğin içindir enerjini sadece bir yere yönlendirmeye çalışSpike yazdı:arkadaşlar ben telekineziye çalışıyorum biliyorumda ampul istem dışı ara sıra yanıp sönüyor bu bazen başıma geliyor artık buna biraz biraz alıştım ama 2 gün önce lamba tam sönmedide sarı ışıklı lamba sönergibi oldu turuncumsu bir renk aldı.bayada belirgin bir şekilde gözüktü.Bu telekinezide gelişmeye başladığımın bir işareti mi?????
- byfreestylerap
- İletişim:
Re: lamba
şuan için enerjiyi arttırmanın tek yolu telekinezi çalışmak psi-wheel ile başlayıp daha sonra kağıt katlama kaşık bükme pusula saptırma vb. ondan sonrada artık ne yapacağın sana kalmışInCoNnU yazdı:Peki enerjimizi nasıl artırabiliriz var mıdır bişeylere çalışma yolu fln ?