marsta yaşam varmı?
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
marsta yaşam varmı?
artık isteyen karşı çıkabilir istiyorsanız her kaynaktan bakın hatta hesaplayın yaw yeter:D boşverin geçelim onu:)Yazım öncekilere göre çok kısa olacak hatta gerçekten kısa,Şimdi ciddi olma vakti gerçekten!!Mars geçmişte hayat vardı gerçekten vardı hayat olması için magnetosfer gereklidir eğer ne olduğunu bilmiyorsanız araştırın inaninki ben size burda saçmalamaya gelmedim öğrenince banada hak vereceksiniz.Magnetosfer eğer anlamadıysanız aslında bir katman bildiğimiz katmanlardan farklı manyetik bir kalkan görevi görüyor çekirdeğin sürekli dönmesinden kaynaklanıyor çünkü bu sayede çekirdek mıknatıs özelliği gösmüş oluyor bu dev mıknatıs manyetik kuvvet oluşturuyor buna dünya dev bir mıknatıs oluyor diyebiliriz bu manyetik kuvvet kalkan gibi bizi güneş patlamalarından koruyor.Her 5 dakikada bir güneş patlaması oluyor.Bu patlamalar dünyanın magnetosferinden süzülüp geçiyor ama dünyanın kuzeyinde ve güneyinde bkülen magnetosfer bu yüzden auroralar oluşturuyor isterseniz auroralarıda araştırın.eskiden marsta magnetosfere sahipti çünkü çekirdeği vardı ve çekirdeğinde bir sorun yoktu...Marsta sular vardı yaşamda vardı nasıl oluyorda marsta kanyonlar olabilirdiki bu kadar büyüklükte nasıl olabilirdi!kanyonlar suların kayalarını aşındırmasından oluşuyor belki milyonlarca yıl sürüyor marstada milyonlarca yıl su vardı ama sonra meteor düştü bu meteor yüzünden marsın magnetosferi etkisiz oldu bu çekirdeğide etkilemiş olmalıydı çünkü magnetosfer çekirdeğe bağlıydı bu madde kesinlikle magnetosfere karşı bir madde olmalı bu yüzden yaşamda bitti belkide sonsuza dek çünkü bir magnetosferi yeniden oluşturmak hiçte kolay değildi buna uzaylı teknolojisi bile yetemezdi bir varoluş yaratamazlardı sonra magnetosfer gittiği için marsa ait bitkilerin hepsi tükendi çünkü güneş patlamaları gezegeni derinden etkiliyordu bu yüzden uzaylılar gezegeni terketmek zorunda kaldılar başka çareleri yoktu çünkü yaşam kalmamıştı oksijen üretilemiyordu ve artık sadece kumlar kalmıştı ve kurumuş suların eskiden oluşturduğu kanyonlar ve şekiller google earth ü açtığınızda insan yapımı olmayan ve tuhaf şekiller göreceksiniz bazen yüzler bazense anlamsız şekiller bazıları sulardan oluşmuş ve bazıları uzaylı yapımı ve uzaylılar gittiler başka yerlere başka yaşamlar bulmaya ve başka türler türedi...
THE END :D
THE END :D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- **profesyonel**
Re: marsta yaşam varmı?
arkadaşlar bu yazıyı 2 kere yazmak zorunda kaldım çünkü birincisinde yazıyı bitirdim tuhaf olan sonradan parolamı filan sordu deepfreeze yüzünden işte boşuna format atmak zorunda kalmiyim diye deepfreeze yüklemiştikte:)
-
dostum uzaylılar zatewn var ben 1 yıldır teleskopla uzayı inceliyorum ve birçok kez ufo ya rastladım. ( ufo) ufonun anlamı uzaylı deildir ufo bilinmeyen bir cisime denir.benim teleskopla gördüklerimde ufoydu ama 100de 90 dünya dışı bir şeydi herneyse konuya dönelim su yaşamdır biryerde yaşam olabilmesi için su gerekir bu gerekli olan şeyde marsda vardır.bu çok öncedende biliniyodu ama kimseye söylenmiyo çünkü yaşam olduğu bilinse dünya çalkalanır bütün düzen bozulur.nasada ve diyer uzay bilimcilerinde birçok kanıt ve belgeler var ama hiçbiri insanlara duyurulmuyor.uzay dediyimiz şey sonsuz boşlukdur kur an dada dendiyi gibi alemlerin rabbi. yani birtek alem yok birsürü alem var sayısız alem var cinler alemi ruhlar alemi uzayda bizim göreemediyimiz ve erişemeyeceyimiz uzaklıkda birçok dünya gibi canlı barındıran yaşam alanları var başka birçok alemler.ve şunu söyliyim dünyanın içinde 8 farklı alem var bizde bu alemlerin birisiyiz ben böyle biliyorum ama yanlış bi bilgi vermiyim size..
-
Güzel teori :)
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- **profesyonel**
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
evet daha önce marsta yaşadık ama 5.boyutta
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- **profesyonel**
ne 5. boyutta yaşadık biz yaşamadıkki uzaylılar yaşadı şimdi kim bilir başka galakisde başka gezegenlerdedirler kim bilir sende haklı olabilirsin biz onlar olabiliriz:)
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
ben bir kitapta okumuştum ismi 2012 : EVRENİN ŞİFRESİ idi. gerçi yanlış çevirmişler kitabı doğrusu 2012 : BİR SEÇİM YAPMAK ZORUNDASINIZ olacak :D kitabın içeriği 2012 ye hazırlanmak için çalışmalar veriyor. melek çalışmaları. kitabı yazanlar meleklere iletişime geçtiğini ve onlardan kadim bilgiler aldıklarını , insanların çok fazla reenkarne olduklarını söylüyorlar zuhahahaha mesela söylediklerine göre ben daha önce marsta 5.boyutta yaşadım. ama adı mars değil atlantismiş. yani atlantisin marsta olduğunu ve yüzyıllar önce yıkıldığını ve bizde bir anlaşma yapıp 3.boyutta dünyada yaşamayı kabul etmişiz. marsta (yada atlantistte) 5. boyutta yaşamadan önce bir gezegende (adını unuttum :D ) 25.boyutta (!)(?) yaşamışız. bilgiler ne kadar doru bilmiyorum ama bilge kişilere benziyorlar. bir çok seminer vesayre yapmışlar.
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- byfreestylerap
- İletişim:
biz herzaman gezegenlerin üzerini araştırıyoruz belkide içinde yaşıyorlardır
-
Bu kitabı internetten bulabilir miyiz?Tam istediğim gibi bir kitap...HydroKinetic yazdı:ben bir kitapta okumuştum ismi 2012 : EVRENİN ŞİFRESİ idi. gerçi yanlış çevirmişler kitabı doğrusu 2012 : BİR SEÇİM YAPMAK ZORUNDASINIZ olacak :D kitabın içeriği 2012 ye hazırlanmak için çalışmalar veriyor. melek çalışmaları. kitabı yazanlar meleklere iletişime geçtiğini ve onlardan kadim bilgiler aldıklarını , insanların çok fazla reenkarne olduklarını söylüyorlar zuhahahaha mesela söylediklerine göre ben daha önce marsta 5.boyutta yaşadım. ama adı mars değil atlantismiş. yani atlantisin marsta olduğunu ve yüzyıllar önce yıkıldığını ve bizde bir anlaşma yapıp 3.boyutta dünyada yaşamayı kabul etmişiz. marsta (yada atlantistte) 5. boyutta yaşamadan önce bir gezegende (adını unuttum :D ) 25.boyutta (!)(?) yaşamışız. bilgiler ne kadar doru bilmiyorum ama bilge kişilere benziyorlar. bir çok seminer vesayre yapmışlar.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-