Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

s3rcan bulduğun yüksekçe biyerden kendini bırak ve uçuyorum ben çarizartım ben diye bağır, umarım başarırsın kardeş.
Geri döndüm

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

s3rcan yazdı:ya benim bi problemim var ben deneim ama bi garip oldu böle havaya uçtu dönmeye basladı sonra yere düşer gibi oldu derken bi baktım kaybolmus sonra cebimden cıktı elime aldım elime yapıştı şimdi çıkartamıorum ne yapmam gerekior??

Psi wheelmi? sen bizle dalga mi geciyorsun? :evil:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
hunterTR

Okunmamış mesaj gönderen hunterTR »

Arkadaslar bende denemeye başladim ortalama 1-2 gündür deniyorum. arada bi dönüyor veya döndügü anda biranda heycanlanınca tur attiramiyom ama bugun ilk kez tur attirmayi basardim :) Ama istedigim zaman dönmüyor arada bi dönüyor. ama benim döndürdügüme eminim rüzgar olması imkansız biryerdeyim :) umarım zamanla gelişir.
Kullanıcı avatarı
gabriel_sylar

Okunmamış mesaj gönderen gabriel_sylar »

ya kasmayın millet insan her şeyden sıkılıyor bu kagıt döndürme merakınız da geçicek bir gün
-Bi ara ben de denedim sanırım döndü ama rüzgar etkiside olabilir- ama her şeyden güzel kağıt para bükme
hiç bişe yapmanıza gerek kalmıyor ne konstre ne baska bişe para kendi kendine kıvrılabiliyo:D

Bakalım bakalım yeniden baslıcam calısmalara nasılsa 15 tatile girdik bütler de bitti
boş vakit çok bari kağıt döndürelim:D
CyroKinetiK

Okunmamış mesaj gönderen CyroKinetiK »

Matematik calıstıktan sonra gercekten sonuç almamız kolaylasır mı ? ?,,,ben fen lisesinde okuyorum ve matematik benim isim,,,bu iste ilerlemek istiyorum daha yeni basladım ve sadece 2 kere kağıdı hareket ettirebildim(3.gecemde..)

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

evet tamamile cunku matematik beynin calismasini saglar ve isimizi kolaylasdirir
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

zihnini geliştirmeye devam et ve 2 gün hiç telekinezi yapma sonra hiç durmadan çalış...Böylece enerjin depolanmış olur....
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

yanlisin var arkadasim enerjiyi depolamak calismakla olur bir iki gun yapmayinca insanda psiukolojik engel olursur felan oinun icin gun icinde en az 1 saat cali ki daha da gelisesin :)

Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

bize yardım edecek etkenlerden biride kapak olayıdır...tüm forumda şanı namı yürümüş duyulmuş bu konuda fenomen kardeşimiz devrim niteliğindeki bir tekniğinden ibarettir...Tk'da ilerlememe rağmen hala yarım saat kapak çalışması yapıyorum ve bana çok yardımı oluyor..Yeni başlayanlardan levitasyon yapanlara kadar herkese şiddetle öneririm...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Tesekkürler kardesim ;)