Lucid Ruya'nın Gerçek Yüzü

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
samet
İletişim:

Lucid Ruya'nın Gerçek Yüzü

Okunmamış mesaj gönderen samet »

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Forumun geneline baktığımızda lucid ruya çok güzel bir şeymiş gibi hevesli hevesli anlatılıyor. Tabii gerçek yüzünü bilmemiz gerekiyor. Bunun için en az 50 siteye baktım(kitap araştırmalarım cabası :D) Ayrıca bu işe kendini kaptırmış olan bir çok kişiyle de bizzat görüştüm. Ben de diğer yüzünü göstericem size. Lucid Ruya bildiğimiz gibi bilincin ruyada açık olması anlamına geliyor ve ruyadayken istediğimizi bu şekilde yapabiliyoruz. Fakat bu sigaraya başlamak kadar zevkli ama sigarayı bırakmak kadar zordur... Zararlarına gelince nedir bu zararlar diyorsanız :

-Uyku düzeniniz Bozulur.

-Dünyadan kendinizi soyutlarsınız.

-Eğer Mutsuzsanız Gerçek dünya yerine sanal dünya daha cazip gelir.

-Beyniniz sürekli meşgul olduğu için Çok fazla yorulursunuz.

-İşlerinizdeki veriminiz düşer.

-Oradaki yaşantınızı dünyaya yansıtma hissi sizi agresif ve saldırgan yapar.

-Eğer rüyada olaylar istediğiniz gibi gitmezse psikolojik sorunlara neden olabilir.

-Aşırı uyumak isteği oluşturur.

-Şişmanlığa yol açar sadece gerçek dünyayı yemek yemek ve tuvalet için kullanırsınız.

-Günde 1-2 saat uyanık kalabilirsiniz.

-Ciddi hastalıklara veya ölüme yol açabilir.
(Metabolizmanız bozulup hasta olabilirsiniz, bağışıklık sistem iniz zayıflayabilir veya gerçek deneyimler çok sık olursa nefessiz kalarak veya rüyadaki düşme sonucu heyecanla kalbiniz durabilir bunlar ölüme yol açabilir. Şimdiye kadar rüya görürken kalp krizi geçiren kişi sayısı oldukça fazla lucid yüzünden ölen kişi sayısı 600 kişi. Psikolojik tedavi görenlerin sayısı lucid gören kayıtlı insan sayısının %26 sı)
Evet üstte verilenler gerçekten olayın ciddiyetini anlatmaya yetiyor. Fakat bir de ben eklemek istiyorum. Gerçek ve hayali bir süre sonra ayırt edemezsiniz. Bu da şizofreni hastalığına yol açmaktadır.
Ayrıca bunu alışkanlık haline getirmemeniz gerekiyor. Yani her gün yaparsanız sizin için kötü demektir. Uzmanlar ayda bir yapılmasını öneriyor...
Görüştüğüm insanlar(yani bundan kurtulmak isteyenler) dünyadan kendilerini soyutladıklarını söylüyorlar ve artık gerçek ile hayalin bir karmaşa haline geldiğini hatta benle konuşmanın bile onlar için bir belki de lucid ruya olduklarını söylüyorlar. Onun için yapmadan önce bir düşünün derim. Ayrıca saatler süren lucid ruyalarınız da olabilir. Yapacaksanız iyi kontrol etmelisiniz. Yıllar süren lucid ruyaların olduğu söyleniyor fakat ben bunları bilmiyorum ama saatler süren lucid ruyalar olduğunu bizzat kendim biliyorum. Onun için yapmadan önce tekrar tekrar düşünün bence. Bir alışkanlık haline gelmesin.

Kullanıcı avatarı
Berk

Re: Lucid Ruya'nın Gerçek Yüzü

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Dostum bu sana göre lucid
Mesela ben lucid yaparsam birgün başka bir hayat olarak olmaz benim için haftada birgün yaparım yeter.Sen orayı hayat yaratmak için kullananlara diyorsun.
Astralseyahat.net
samet
İletişim:

Kişilikle alakalı. Forumlarda falan lucid anlatılırken işte istediğinizi yapabilirsiniz kendinize orda bir hayat yaratabilirsiniz açıklamaları bu işte kötüye gitmeye yol açıyor. Senin abartmaman güzel bir şey. Ama abartanların da hallerini biliyoruz.
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Olabilir:)
Astralseyahat.net
samet
İletişim:

:D :D :D

pitbullcu

Okunmamış mesaj gönderen pitbullcu »

saçmalıkdan başka birşey deil tamam bende lucid rüyayı çok seviyorum çok süper burda yapamadıklarımı orda çok kolay yapıyorum ama tuvalet ve yemek için gerçek dünyayı kullanmıyorum o kadarda abartı deil yani
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Çoğu lucid rüyayı gerçekleştirebilen kapasitedeki insanlar başka hayat aradıkları için daha rahat gerçekleştirirler o bıkkınlığın isyanıyla aynen benim gibi görmediğim bi melekler vardı kanatlı onuda gördüm sadece bilinç altı ...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
bosan

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

görmediğim bi melekler vardı derken diğerlerini görebildiğini mi söylüyorsun?
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
samet
İletişim:

:D :D :D
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

Uyurken beyin aktivitesi artıyor.Birde lucid yaparsan iyice beynin devreleri yanmaya başlayabilir :)
Sınanıyorsunuz...