SESLER DUYUYORUM
Moderatör: Sai
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
SESLER DUYUYORUM
arkadaşlar ben uyurken veya sessizlikte gözümü kapatıp sakinleşince bir takım sesler duyuyorum anlamlı ama birbiriyle tamamen alakasız kelimeler ,cümleler... ve düşüncelerim deil kafamın içinde derinlerde biyerlerde duyuyorum ve düşünmeden yani kendiliinden çıkıyo sizce bu altıncı his fln mı dır ki pek sanmıyorum o zaman nedir bu?
pixies forever <3<3
Re: SESLER DUYUYORUM
Bilmiyorum ama bilinçaltında gezinen cümlelerdir ya da telepati çalıştıysan başkalarının bilinçaltı sesleri...
Ben bi defasında gerçekten ama gerçekten şok olmuştum beynim tam olarak uyarılmıştı ve beyin dalgalarımı çok yoğun bir şekilde duymaya başladım çok güçlüydüler sonra sakinleşmeye falan çalıştım zamanla gitti.
Ben bi defasında gerçekten ama gerçekten şok olmuştum beynim tam olarak uyarılmıştı ve beyin dalgalarımı çok yoğun bir şekilde duymaya başladım çok güçlüydüler sonra sakinleşmeye falan çalıştım zamanla gitti.
- ozina
yoo aslında telepati fln çalışmadım ve hiç düşünmeden kendiliğinden gelio
pixies forever <3<3
Kulağın gelişiyodur belki(telepati açısından) tam emin değilim zarar veriyo mu sana?ozina yazdı:yoo aslında telepati fln çalışmadım ve hiç düşünmeden kendiliğinden gelio
- ozina
yoo hatta dinlemek hoşuma gidiyo böyle günlük yaşamımı özetliyo sanki
pixies forever <3<3
-
- byfreestylerap
- İletişim:
duruişiti olabilir banada bazen oluyor sonra geçiyor istediğin gibi kontrol edebilmek için çalış bence;
- Merlin
Psikolojik kardeşim..Bende de olmuştu..ozina yazdı:arkadaşlar ben uyurken veya sessizlikte gözümü kapatıp sakinleşince bir takım sesler duyuyorum anlamlı ama birbiriyle tamamen alakasız kelimeler ,cümleler... ve düşüncelerim deil kafamın içinde derinlerde biyerlerde duyuyorum ve düşünmeden yani kendiliinden çıkıyo sizce bu altıncı his fln mı dır ki pek sanmıyorum o zaman nedir bu?
- ozina
PSİKOLOJİK SIKINTI FLN ÇEKMİYORUM Kİ HATTA ÇOK MUTLUYUM sadece karanlıkta uyumadan kendimi serbest bırakıyorum ve parça parça gelio
pixies forever <3<3
- Merlin
Uzatmakta istemiyorum ama zaten psikolojik sıkıntın varsa bundan emin olamazsın..Yani sana hissettirmeden etkili olmuş olabilir..ozina yazdı:PSİKOLOJİK SIKINTI FLN ÇEKMİYORUM Kİ HATTA ÇOK MUTLUYUM sadece karanlıkta uyumadan kendimi serbest bırakıyorum ve parça parça gelio