SESLER DUYUYORUM

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
gesta

Re: SESLER DUYUYORUM

Okunmamış mesaj gönderen gesta »

ozina yazdı:arkadaşlar ben uyurken veya sessizlikte gözümü kapatıp sakinleşince bir takım sesler duyuyorum anlamlı ama birbiriyle tamamen alakasız kelimeler ,cümleler... ve düşüncelerim deil kafamın içinde derinlerde biyerlerde duyuyorum ve düşünmeden yani kendiliinden çıkıyo sizce bu altıncı his fln mı dır ki pek sanmıyorum o zaman nedir bu?
bu konuda yalnz olmadııma sevindim aynı durum bende de var... gözlerini kapattıında sadece o seslere yoğunlaştıında duyabiloosun ama çok çok az bi dikkat daılmasında tekrar toparlamak zor oluo ilk yaptıın zaman çabuk oluoda ondan sora dikkat daılırsa tekrar olmasını istediinde biraz daha parça parça gelio.... çok çok farklı şeyler duymuştum bnde güzel ama bazen korkutucu.... şu anda onun n olduunu bende tam olarak bilmiorum ama geceleri yattıımda aklıma geldikçe deniorum %80 ihtimalle oluo
Bazen Gözleriniz Kapalıyken Daha Çok Şey Görürsünüz.!!

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

gesta yazdı:
ozina yazdı:arkadaşlar ben uyurken veya sessizlikte gözümü kapatıp sakinleşince bir takım sesler duyuyorum anlamlı ama birbiriyle tamamen alakasız kelimeler ,cümleler... ve düşüncelerim deil kafamın içinde derinlerde biyerlerde duyuyorum ve düşünmeden yani kendiliinden çıkıyo sizce bu altıncı his fln mı dır ki pek sanmıyorum o zaman nedir bu?
bu konuda yalnz olmadııma sevindim aynı durum bende de var... gözlerini kapattıında sadece o seslere yoğunlaştıında duyabiloosun ama çok çok az bi dikkat daılmasında tekrar toparlamak zor oluo ilk yaptıın zaman çabuk oluoda ondan sora dikkat daılırsa tekrar olmasını istediinde biraz daha parça parça gelio.... çok çok farklı şeyler duymuştum bnde güzel ama bazen korkutucu.... şu anda onun n olduunu bende tam olarak bilmiorum ama geceleri yattıımda aklıma geldikçe deniorum %80 ihtimalle oluo
İşte aynen bendekide bu :)YalNız olmadığıma sevindim :D
pixies forever <3<3
(: Gizemli :)

Okunmamış mesaj gönderen (: Gizemli :) »

Sanırım daha önceden duyduğun sözlerin bilinç altına yerleşmesi olabilir.
Kullanıcı avatarı
gesta

Okunmamış mesaj gönderen gesta »

önceden duyduum sesler olması belki ihtimal olabilirde...gayet net gelio ilk başlarda...şahsen bana ilk olduunda kim var oda da başka die kalkıp bakmıştım :D
Bazen Gözleriniz Kapalıyken Daha Çok Şey Görürsünüz.!!
pitbullcu

Okunmamış mesaj gönderen pitbullcu »

piskoloğa gitmeni şiddetle öneririm aksi taktirde kontrolden çıkar ve kafayı yersin benden söylemesi

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Bu seslere benzer ve kulağımda çınlamalar benimde oluyor.Bu seslerin nereden geleceğini incelersek;
1.Kulak Rahatsızlığı
2.Beyinsel İşlev Bozukluğu
3.Şizofreni
4.Git gide perdelerin aralanması ve Astral alemden gelen sesler
5.İstem dışı bilinçaltına takılı kalan sesler
6.Çok küçük bi ihtimal senin hakkında birinin düşünmesi sonucu oluşan çınlama veya anlamlı kelimeler ki boşuna atalarımız dememiş birinin kulağı çınlarsa birinin onu anması gibi vs vs :D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

criminal_1994 yazdı:Bu seslere benzer ve kulağımda çınlamalar benimde oluyor.Bu seslerin nereden geleceğini incelersek;
1.Kulak Rahatsızlığı
2.Beyinsel İşlev Bozukluğu
3.Şizofreni
4.Git gide perdelerin aralanması ve Astral alemden gelen sesler
5.İstem dışı bilinçaltına takılı kalan sesler
6.Çok küçük bi ihtimal senin hakkında birinin düşünmesi sonucu oluşan çınlama veya anlamlı kelimeler ki boşuna atalarımız dememiş birinin kulağı çınlarsa birinin onu anması gibi vs vs :D
yani iyi bir yanı yok diyosun :D
pixies forever <3<3

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön