bakarmısınız arkadaşlar

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
mr_ceza

bakarmısınız arkadaşlar

Okunmamış mesaj gönderen mr_ceza »

arkadaşlar rüyamda elimde çay kaşıgı ve kardeşim yanımda çay kaşıgını çok rahat bukuyor ve cay kasıgının baş tarafını kırmıştım telekineziyle yani bakarak bu rüye ne demektir acaba sadece aklımda kalan bırseymı yoksa baska bırseymı e o gun oglen denedım ama çay kaşıgını bükemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Kaper

Re: bakarmısınız arkadaşlar

Okunmamış mesaj gönderen Kaper »

çok düşündüğün için aklında kalmış :D
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

evt çok düşündüğün için aklında kalmış sen çalış takma kafana başaracaksın psi-wheel+kaşık bükme+kağıt katlama bu 3ünün herbirini hergün en az 3dk çalış hem tek çalışma olmadığı için canında sıkılmaz
Kullanıcı avatarı
Merlin

Okunmamış mesaj gönderen Merlin »

mr_ceza yazdı:arkadaşlar rüyamda elimde çay kaşıgı ve kardeşim yanımda çay kaşıgını çok rahat bukuyor ve cay kasıgının baş tarafını kırmıştım telekineziyle yani bakarak bu rüye ne demektir acaba sadece aklımda kalan bırseymı yoksa baska bırseymı e o gun oglen denedım ama çay kaşıgını bükemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Rüya tabiri yapmayı bilmiyorum :)
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Sizin rüyanız bilinçaltınızdan etkilenerek görülmüş bir rüya.Aynı rüyaya benzer bir rüya telekineziyle tanıştığım zaman görmüştüm.Fazla üzerinde düşünülmeye gerek yok...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka