bakarmısınız arkadaşlar
-
bakarmısınız arkadaşlar
arkadaşlar rüyamda elimde çay kaşıgı ve kardeşim yanımda çay kaşıgını çok rahat bukuyor ve cay kasıgının baş tarafını kırmıştım telekineziyle yani bakarak bu rüye ne demektir acaba sadece aklımda kalan bırseymı yoksa baska bırseymı e o gun oglen denedım ama çay kaşıgını bükemedim yardımcı olursanız sevinirim.
-
Re: bakarmısınız arkadaşlar
çok düşündüğün için aklında kalmış :D
- byfreestylerap
- İletişim:
evt çok düşündüğün için aklında kalmış sen çalış takma kafana başaracaksın psi-wheel+kaşık bükme+kağıt katlama bu 3ünün herbirini hergün en az 3dk çalış hem tek çalışma olmadığı için canında sıkılmaz
- Merlin
Rüya tabiri yapmayı bilmiyorum :)mr_ceza yazdı:arkadaşlar rüyamda elimde çay kaşıgı ve kardeşim yanımda çay kaşıgını çok rahat bukuyor ve cay kasıgının baş tarafını kırmıştım telekineziyle yani bakarak bu rüye ne demektir acaba sadece aklımda kalan bırseymı yoksa baska bırseymı e o gun oglen denedım ama çay kaşıgını bükemedim yardımcı olursanız sevinirim.
-
Sizin rüyanız bilinçaltınızdan etkilenerek görülmüş bir rüya.Aynı rüyaya benzer bir rüya telekineziyle tanıştığım zaman görmüştüm.Fazla üzerinde düşünülmeye gerek yok...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-