Öncelikle hepinize selamlarımı sunarım.Gerekli araştırmayı yaptığımı düşündüm ve böyle bir konuyu açtım.
İnsanın aklıyla her eyi yapabileceğini düşünen biriyim.hayvanları kontrol etmek veya çeşitli varlıkları gibi de.3 veya 4 sene hiç bir bilgim olmadan telekineziyi araştırarak buldum.Üzerinde çok çalışmadım fakat hayatımda hep vardı.Psi Whell (üzgünüm adını yanlış yazmış olabilirim)tekniğini hepiniz biliyorsunuz. İlk başta elimdeki ufak maddelerin( ne olduğu önemli değil) belli bir müddet sonra birbirlerini çektiğini gördüm.Daha sonra psi whell tekniğinde kullandığım iğneye baktığımda diğer iğneleri çektiğini gördüm.Bugünde pili bitmiş ufak bir oyuncağı bir müddet elimde tutarak çalıştırdım.Sorum ise şu; böyle bir yetenek söz konusu mu yoksa bu olanlar sadece bir insanın fazla elektrik yüklenmesinden kaynaklanan bir şey mi?
İşin kötüsüde şu ki her insanın bir diğer insandan ayıran bir yetenek olduğuna inanırım...
Saygılarımla
Truva28
Yeni bir tür mü yoksa saçmalık mı?
- Merlin
Re: Yeni bir tür mü yoksa saçmalık mı?
Elektrokinezi denen tür bu sanırım..Saçmalık değil yani :)
- SMEGO0
böle ortaya attığın iddianı. bide videoya çekip koyarsan iyi olur.
YAYILAN KARANLIĞIN İÇİNDE DEVRİM YEMİNLERİ ETTİM,ÇÜNKÜ KİMSENİN BANA MÜDAHELE ETMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM!
-
boyle bişey yaşamışşan elektrokineziye farkında olmadan da olsa ilk adımlarını atmışsın sitelerde birçok metod var onları uygula.eğer elektriği seviyorsan başarın artar emin ol.
-