Psi Ball mı yaptm ? bi bakın
Moderatör: Sai
- whaki
Psi Ball mı yaptm ? bi bakın
arkadaşlar dün yatmadan önce bi deniyim şunu dedim. (ilk deneyiş). yatağımda yatıyordum ve ellerimi kaldırdım ve arasında bi enerji döndüğünü düşündüm, bi ara aynı yere sürekli baktığım için oraya kapkaranlık görmeye başladım. (ışıklar kapalıydı ztn az bi aydınlık wardı). ondan sonra o karanlığı kendi gücümmüş gibi düşündüm, dedim wayy be gücüm etrafı kararttı fln die biraz artislik yaptm kendime :D sonra bi baktım sanki ellerimin arasında bişey wardı, ellerimi yaklaştırmaya çalışıyordum, fakat tam olarak yaklaştıramıyordum. Zorlasam ellerimi birbirine deydirirdim fkt, bozulur fln die yapmadım. Ellerimin arasını açtım biraz, yine kapamayı denedim uzaklık oldugu halde aynı şeyi hissediyordum yine :D yani anlıyacağınız psi ball yaptım die düşünüyorum :D doğrumuyum yoksa yanlışmıyım ? o neydi acaba öle ? hatta emin olmak için bi daha fln yaptm 3-4 defa yaptm aynısını bozulduktan sonra :D ışığı açıp denedim yapamadm. Karanlıkta daha kolay yapıyorum. En son yaptığımda 5-6 sn de oluşturdum onu :D nedir bu acaba ? psi ball sa ben bunla napabilirim ? bide elimde en fazla 20-25 sn tutabiliyorum :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
Re: Psi Ball mı yaptm ? bi bakın
e ben bunu her zaman yapıyorum ışıkla karanlıkla yatarken ayaktayken ben ellerimi karşılıklı getirdiğim anda ellerimn arasnda annda bişi oluşmaya başlıo ve evet snn gibi oluo bikaç sn bekleyince artık bildiğin somutlaşıyo madde yani bildiğin zorlamam gerekiyo bide mesela sağ elimi ilerletince sol elimde bişi hissediom solu ilerletince sağı :D bende i yapmş oluyorum bu arada :S :D
-
aynısı bende yapıyorum da bu psi ballı nasıl kullancaz atsan atılmaz satsan satılmaz elimde duruyo öyle
-
Aslinda atsan atilir.Yani bildiklerime gore psi ball u istegin sekilde kullanabiliyorsun istersen onu istedigin biryere firlatabilir ve bazi seyleri kirabilirsin.Mesela psi ball unu yaptin elinde tutuyorsun onu buyutebilir ve onu buyuttukten sonra tv ye firlatirsan tv i kirabilirsin.Tabi bunu yapabilmen icin beynini cok fazla gelistirmen lazim ve surakli psi ball uzerinde calismaniz gerekiyor.
-
tek elle yapıyorumda bir yere fırlatamadıktan sonra bir işe yaramıyor bence :) ç
ünkü sadece sen hissediyorsun .
ünkü sadece sen hissediyorsun .
-
O zaman sende firlat :D Firlatmadan bi ise yaramio diosan firlatki ise yarasin :D
- qeer12
- Yeni Kullanıcı
Frlat tabi ama bişe atarmış gibi deil elinden hedefe gidiyormuş gibi düşün öbür turlu enerji dağılır boşa vakit kaybedersin ;)
**/
_/
l &
l /
l/
_/
l &
l /
l/
-
- Yeni Kullanıcı
arkadaşlar ben çok yeniyim kapak çalışması diolardı bende kapak bulamadım prize odaklandım bir süre baktıktan sonra priz hariç her yer karardı geçti karardı yine geçti sonra psi wheel deki şekilin içine denedim yine oldu ben bunun ne olduğunu çok merak ediyorum araştırdım ama bulamadım lütfen biri yardım edebilirmi
- degre1
arkadaşlar maddeyi iterken kullancaz psi ball ı iyice yapın sertleştirin güçlendirin sonra elinizi yaklaştırın kolay itilebilicek bi maddeye maddeyi iticeksiniz veya maddeyle
yapın psi ball ı bir elinizi maddeyle doğru tutun maddeyi diyer elinizmiş gibi psi ball yapın bu itme işleri ilk yapışlarınızda olmaz ondan psi ball ınızı geliştirin
yapın psi ball ı bir elinizi maddeyle doğru tutun maddeyi diyer elinizmiş gibi psi ball yapın bu itme işleri ilk yapışlarınızda olmaz ondan psi ball ınızı geliştirin
-