PsiBall Yapma Taktiği ve Fırlatımı (Yeni Anlatım)
- whaki
PsiBall Yapma Taktiği ve Fırlatımı (Yeni Anlatım)
Arkadaşlar şimdi size kendi kullandığım psi ball yapma taktiğini anlatacağım. Bende hala acemiyim sadece psi wheel ve psi ball yapabiliyorum fakat şunu söliyim psi ball ı kendi taktiğimle ilk deneyişimde yaptım.
-Arkadaşlar ilk önce durcağımız ortam karanlık olacak, sadece çok ufak bi ışık olsa olur, o da elimizi fln çok azda olsa görmek için.
-Ondan sonra kendinizi rahat hissedeceğiniz bir yere uzanın (yatak olabilir).
-Ondan sonra ellerinizi kaldırın ve karşılıklı birbirine getirin.
-Şimdi en önemli yerdeyiz. Artık psi ball ı bu bölümde oluşturacağız inşallah. Ellerinizi birbirine karşılıklı olarak kaldırın, ondan sonra elinizin tam ortasına bakın, iki elinizin arasındaki boşluğa konsantre olun, 1 dk içinde orası kararmaya başlayacaktır, ,işte o zmn o karanlık sizin gücünüzmüş gibi hissedin ve öle düşünün, hatta kendi kendinize ''karanlık güçlerin adamıyım'' falan die laf atabilirsiniz =) tam o sıralar ellerinizi biraz ileri geri yapın fazla abarmayacak şekilde, işte o zmn elinizin arasında manyetik bişey hissederseniz, psi ball'ınızın keyfini çıkarın :D
-psiball ı hemen kaybetmemek için elinizdeki mesafeyi çok açmayın veya kapamayın yoksa yok olur.
Psi ball fırlatma
-Psi ball ı yaptıktan sonra, sakın onu top gibi fırlatmayı düşünmeyin, yoksa dağılır gider.
-Psi ball ı fırlatmak demek, onu fırlattığınızı düşünmek demektir,
-Psi ball ı karşınızda duran psi wheel e bakarak, ona doğru gidip geldiğini düşünün, yada psi ball ın bir parçasının orada olduğunu düşünün ve bunu isteyin,
-İlk seferlerde yapamasında ilerde başaracaksınız, sakın ben yapamıyorum gibi duygulara kapılmayın
- en önemli ilkemiz olan '' YAPACAĞIM '' ı unutmayalım arkadaşlar...
sen yapabiliyor musun derseniz, ben fırlatma üzerinde fazla çalışmadım fakat anca 1 kere psi wheel i hafif döndürdüm, psi ball fırlatma işini sonralara bıraktım
Kafanıza takılan soru veya başka bişey warsa sorabilirsiniz. Ama şunu sakın unutmayın ilk önce inanmak gerekir...
Yaparsanız veya yapamazsanız yazarsanız memnun olurum.
-Arkadaşlar ilk önce durcağımız ortam karanlık olacak, sadece çok ufak bi ışık olsa olur, o da elimizi fln çok azda olsa görmek için.
-Ondan sonra kendinizi rahat hissedeceğiniz bir yere uzanın (yatak olabilir).
-Ondan sonra ellerinizi kaldırın ve karşılıklı birbirine getirin.
-Şimdi en önemli yerdeyiz. Artık psi ball ı bu bölümde oluşturacağız inşallah. Ellerinizi birbirine karşılıklı olarak kaldırın, ondan sonra elinizin tam ortasına bakın, iki elinizin arasındaki boşluğa konsantre olun, 1 dk içinde orası kararmaya başlayacaktır, ,işte o zmn o karanlık sizin gücünüzmüş gibi hissedin ve öle düşünün, hatta kendi kendinize ''karanlık güçlerin adamıyım'' falan die laf atabilirsiniz =) tam o sıralar ellerinizi biraz ileri geri yapın fazla abarmayacak şekilde, işte o zmn elinizin arasında manyetik bişey hissederseniz, psi ball'ınızın keyfini çıkarın :D
-psiball ı hemen kaybetmemek için elinizdeki mesafeyi çok açmayın veya kapamayın yoksa yok olur.
Psi ball fırlatma
-Psi ball ı yaptıktan sonra, sakın onu top gibi fırlatmayı düşünmeyin, yoksa dağılır gider.
-Psi ball ı fırlatmak demek, onu fırlattığınızı düşünmek demektir,
-Psi ball ı karşınızda duran psi wheel e bakarak, ona doğru gidip geldiğini düşünün, yada psi ball ın bir parçasının orada olduğunu düşünün ve bunu isteyin,
-İlk seferlerde yapamasında ilerde başaracaksınız, sakın ben yapamıyorum gibi duygulara kapılmayın
- en önemli ilkemiz olan '' YAPACAĞIM '' ı unutmayalım arkadaşlar...
sen yapabiliyor musun derseniz, ben fırlatma üzerinde fazla çalışmadım fakat anca 1 kere psi wheel i hafif döndürdüm, psi ball fırlatma işini sonralara bıraktım
Kafanıza takılan soru veya başka bişey warsa sorabilirsiniz. Ama şunu sakın unutmayın ilk önce inanmak gerekir...
Yaparsanız veya yapamazsanız yazarsanız memnun olurum.
En son whaki tarafından 17 Tem, 06:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: PsiBall Yapma Taktiği
bunu anlatmıştın denedin herhalde bende bi deniyim elinde ne hissediosun?
pixies forever <3<3
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
bu biraz kendimizi kandırma gibi olmaz mı yaa.. hatta kandırmadan da öte, kendimize yalana söylemiş gibi oluruz sanki.. :D
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- whaki
ozina yazdı:bunu anlatmıştın denedin herhalde bende bi deniyim elinde ne hissediosun?
Bunu anlattım doğru :D ama orda anlatmıştım şimdide bu tecrübeyi arkadaşlar daha rahat bulsun diye paylaşıyorum =) Benim ilk yapışım böleydi işte.
Elimde manyetik bişey hissediyorum, garip ve güzel bi duygu veriyor insana, ellerini birleştirmeye çalışırken sanki orda bişey war, o seni engelliyomuş gibi geliyor. Ellerindeki mesafeyi açarsan bişey hissetmiyorsun, mesafeyi kapatırken ellerinin arasındaki enerjiyi hissediyorsun. Kendimi büyücü gibi hissettim ilk yaptığımda :D Abimle kavga ederken bak gelme psi ball atarım diyorum, kafayımı yedin dior :D biraz ustalaşıyım göstercem ben ona =)
the ULTIMATE yazdı:bu biraz kendimizi kandırma gibi olmaz mı yaa.. hatta kandırmadan da öte, kendimize yalana söylemiş gibi oluruz sanki.. :D
Bak şimdi, heryerde diyor zaten imajine edeceksin, hayal edeceksin diyorlar. Bende kendimi inandırmak için öle bişey hayal ettim, ve karanlığı gözlerle gelince birazda gerçekmiş gibi oluyor ve yapmak dahada kolay oluyor. Zaten şunu bilmelisin, eğer başarmak istiyorsan her seferinde hayal edeceksin, yaparken gözlerini kapıcaksın ve olduğunu düşünceksin, öle yapınca oluyor. Beni görende profesyonel sanacak haa =) bende ne okuduysam onları yazıyorum :D
inş. yardımcı olabilmişimdir arkadaşlar =))
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
Tamam madem öyle.. =)))
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
-
Re: PsiBall Yapma Taktiği ve Fırlatımı (Yeni Anlatım)
ben de yeni başladım psi ball yapablyrm sanırım. ellerimi yaklaştırmaya çalıştıkça bi itme hissedyrm ama ben bunu öğleden snra da yapablyrm bu psi ball mı yksa başka bişey mi? bi de ben psi well yapamyrm fazla yakın olunca nefes werirken dönüyor sanki kağıt :) psi well.i yapmayı çok istyrm yardım edebilir msnz??
- whaki
yaptigin sey psi ball dogru :D bide bunu bitek aksam yapabilirsim demiyorum, her zaman yaparsin, fakat bnm verdigim taktik karanlikta oluyor, bence daha kolay...
psi wheel e gelirsek, ilk cevirecegin kagidin 5x5 olmasi ve biraz ince bi kagit olmasi lazim, cunku daha yenisin, yani daha 1 lvl sin, 5 lvl adamin yapacagi biseyi yapamazsin :D kendini gelistirdikten sonra A4 kagida gecebilirsin, bide bu kisiden kisiyede degisir. Ben A4 kagitla basladim ve ilk gunden cevirdim :D
psi wheel e gelirsek, ilk cevirecegin kagidin 5x5 olmasi ve biraz ince bi kagit olmasi lazim, cunku daha yenisin, yani daha 1 lvl sin, 5 lvl adamin yapacagi biseyi yapamazsin :D kendini gelistirdikten sonra A4 kagida gecebilirsin, bide bu kisiden kisiyede degisir. Ben A4 kagitla basladim ve ilk gunden cevirdim :D
-
tşkr ederm :) ben 5x5 denyrm ama daha pek döndüremedm bi kaç kez hafif kımıldadı ama nefesimden dolayı mı bilmyrm :D ama denemeye devam edecem
- whaki
bak kardeşim, psi wheel i kimisi ilk yapışta yapar kimiside 2. veya 3. günde yapar. İlk deneyişte başaramaman yapamayacağın anlamına gelmez, fakat sen yeni oldugun için sana önerim, kullanacagın kağıt hafif olsun. A4 kağıtlar biraz ağır oluyor, bu zorlaştırabilir. Bazı kağıtlar çok ince olur, def. sayfası fln, onlardan 5x5 olarak veya 4x4 olarak kes ve kenarlarından katlayarak X yap. ilk deneyiinde olmasada, 2-3 deneyişinde yapacaksın ama sakın unutma aklında hiçbişey olmıcak, aklın bomboş olacak, bütün dikkatini ve konsatrasyonunu kağıtı çevirmeye yönelteceksin, kendini sakın sıkma veya kasma, çok sakin ol, kaşlarını falan çatma, nefesinide burnundan verirsen kağıda etki etmez =)
yapabilirsen veya yapamazsan yaz buraya, tekrar yardımcı olurum..
yapabilirsen veya yapamazsan yaz buraya, tekrar yardımcı olurum..
-
psi whell yaptm :) biraz döndürebldm sonunda xD
-