Görünmezlik mi yaptm ?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
whaki

Görünmezlik mi yaptm ?

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

arkadaşlar daha demin yatmadan (yurtdışındayım 7 saat geri tr ye göre) önce bi iki psi wheel yapayım zevkine dedim, sonra pipet çevirmeyi hala beceremiyorum, onuda bi deniyeyim dedim, denedim olmadı ama farklı bişi oldu,
şimdi oda kapkaranlıktı, başka bi odanın ışığını açtım ve oda çok az aydınlandı, sadece ne nerde onu görebilecek kadar bi aydınlık wardı, ondan sonra ellerimi pipetin etrafına getirdim ve hiç bişi düşünmedim sadece pipete baktım, ondan sonra pipet birden yok oldu 2 sn sonra geri geldi, Allah Allah dedim, tekrar denedim, iyicene konsantre oldum pipete ve bu sefer pipet ve altındaki ampulde yok oldu, sadece masayı görüyordum, fakat tam net değil herteraf biraz bulanık. bidaha denedim dier denemelerde sadece pipet yok oldu, ondan sonra bunu sadece masaya bakarak yaptm, pipet ve ampül görüş alanımdaydı, yine görünmez oldular fakat 1-2 sn içinde geri geliyorlardı.
şimdi bu beynimin bana oynadığı bi oyun mu ?
yoksa karanlıkta cisimlere konsantre olunca gözde bişiler oluyoda görüntü birbirine giriyor fln filan mı ?
yoksa telekinezi ile bi alakası war mı ?
bunun cevabını çok merak ediyorum, uyumadım direk koştum pc i açtım bunları yazdım, lütfen saçma sapan yorumlar atmayalım arkadaşlar... (adam gibi) cevap yazan herkese teşşekkür ederim şimdiden =)
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.

netenes

Re: Görünmezlik mi yaptm ?

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Gozun kor noktasiyla ilgili bir sey. malesef gorunmezlik yapmadin. eger hala emin olamiyorsan kameraya cek yada birisi seni izlesin.
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Gozun kor noktasiyla ilgili bir sey. malesef gorunmezlik yapmadin. eger hala emin olamiyorsan kameraya cek yada birisi seni izlesin.
erhan1230

Okunmamış mesaj gönderen erhan1230 »

benzer bi oaly benmde basıma geldi.uzun zamndır meak ettigimdn dün aksam üstü bu konuyla ilgilenmeye basladım phi wheel ve mum u denedim.ne yazıkki dogal olarak olmadı.(ilk deneyişimdi) bende küçük bir kagt parçasını kenarından kıvırmaya veya bükmeye çalıştım.denerken gözlerimi kapatıp kağıdın büküldüğünü düşünmeye çalıştım.1dk ye yakın gözlerim kapalıydı.açtığımda kağıdı göremedim hatta kağıtla gözlerm arasında sadece10-15 cm fark vardı.göremeynce aniden ( refleks olarak) gözlerimi kırptm ve kağıdı tekrar gördm.nedenini bilmiyorum. açıklaması nedir????
Kullanıcı avatarı
whaki

tüh be sevinmiştim bende :D şu pipeti 1 mm bile kıpırdatamıyorum yaa, psi wheel ile psi ball ı rahat yapıyorum pipette tıkanıyorum ne iştir anlamadım :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.

optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

bir cisme uzun süre göz kapaklarını kırpmadan bakarsan enesin de dediği gibi gözün kör noktasına görüntü düşmemeye başlar ve o cismi göremezsin bikaç saniye. sana tavsiyem karanlıkta çalışma,bu şekilde devam edersen gözlerini bozacaksın hem de çok kısa bi sürede.
Kullanıcı avatarı
whaki

genelde gündüz çalışıyorum, sadece yatmadan önce bi deniyim demiştim =)
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

aynen bende çok uzun süre bakınca kayboluyo
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
whaki

bilmediğim bişeyi öğrenmiş oldum, teşekkkür ederim herkese =)