Lucid Ruya'nın Gerçek Yüzü

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
Gambit

Re: Lucid Ruya'nın Gerçek Yüzü

Okunmamış mesaj gönderen Gambit »

Sen insanlarla olgunlaştıkları zamana göre konuşuyosan baya bi geri kalmışsın demektir bu ya..
Olmaz olmaz deme,olmaz,olmaz..

Kullanıcı avatarı
Merlin

Okunmamış mesaj gönderen Merlin »

Gambit yazdı:Sen insanlarla olgunlaştıkları zamana göre konuşuyosan baya bi geri kalmışsın demektir bu ya..
Bi 15 li daha..Hadi siz beraber takılın çocuklar o zaman..
Kullanıcı avatarı
Gambit

Hı hı evet en iyi sensin..
Kullanıcı avatarı
Merlin

Okunmamış mesaj gönderen Merlin »

Gambit yazdı:Hı hı evet en iyi sensin..
Teşekkür ederim..
Kullanıcı avatarı
Gambit

Önemli değil.. :D

samet
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen samet »

Evet. Yazdıklarımdan bir şey çıkaramadı sonunda bana geldi konu. Ben de ne zaman yazdıklarımı bırakıp bana getiricek konuyu diye bekliyordum. Çünkü senin amacın yazdıklarımla ilgili değil sanırım benle. Ayrıca yaşla ne alakası var ben onu anlamıyorum. Ne yani yaşım 15 diye senden daha az mı biliyorum demek bu. Sana atasözüyle karşılık vermek istiyorum:"Akıl yaşta değil, baştadır." bu atasözü yeterince açık. Hadi bakalım şimdi ne bulacaksın merak ettim. Ayrıca da burda üye olanların yaş ortalaması 16 bunu da hatırlatmak isterim sana. :D
samet
İletişim:

Ayrıca da arkadaş(Merlin) benden sonra kayıt olmuş. Bana tabiri caizse caka satıyor. :D Sen yazdığın 51 iletiyi böyle millete sataşarak değil de doğru ve nesnel bilgiler paylaşarak yazsan dikkat çekme isteğini daha iyi yapmış olursun.
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

Merlin yazdı:
Gambit yazdı:Sen insanlarla olgunlaştıkları zamana göre konuşuyosan baya bi geri kalmışsın demektir bu ya..
Bi 15 li daha..Hadi siz beraber takılın çocuklar o zaman..
hadi ozaman sen git 3 yıl sonra gel kapıyı çıkarken kapatmayı unutma byeee bu arada mesleğiniz neydi bilim adamı mı 18 yaşında olan birinin haliyle çokk zeki olması lazım çünkü yaşınız çok büyük sizin gibi akıllı bir insanın bu sitede işi ne? hadi siz gidin başka şeylerle uğraşın dünya sizin gibi birinden mahrum kalmasın
Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

ilahi siz yani :D isiniz gucunuz kavga etmek... bence bu siteden yas gosterme sistemi kaldirilmali...
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
samet
İletişim:

18 yaşında ama kendini çok büyük görüyor. İstersem ben de gayet kendimi övebilirim. Çünkü Türkiye'nin en iyi okul türünde okuyorum. Ama burada amaç parapsikoji alanında bilgi paylaşımı yapmak tartışmak değil.