kilit

Moderatör: Sai

optimist_21

Re: Evdekilere beni dövmelerini telkn ediyorm istemeden.Çok

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

dostum durumun hiç iyi görünmüyor,şeytan ve nefsin seni ele geçirmiş durumda,şunu unutma ki hepimiz Allah'a emanetiz O istemezse kimse kimseye zarar veremez. bu yüzden akıllı ol ve mantıklı düşünmeye çalış,yani başına ne gelecekse gelsin gibilerinden bi havaya bürün,umursama başına gelecekleri herşey bir imtihan de ve rahat ol..

brs544

Okunmamış mesaj gönderen brs544 »

o nasıl bişeydir ya
warior15
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen warior15 »

evet doğru şeytanı çok anıyorum ama elimde diil boğazımda bi garip duygu gibi birşeyler kalıyor boğazımda ordaki çakrada heralde bilmiyorum.orda kalıyor sanki benim gücüm var bunu evdekilere veriyorum ben vermek istemiyorum boğazımdan ama çakraya çarpma oluyor göğüsümdeki çakraya çarpıyorlar boğazımdaki duruyor çok garip durup anlamadınız demi:S
warior15
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Geçer belki neyse.
En son warior15 tarafından 27 Tem, 14:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
warior15
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

optimist_21 yazdı:dostum durumun hiç iyi görünmüyor,şeytan ve nefsin seni ele geçirmiş durumda,şunu unutma ki hepimiz Allah'a emanetiz O istemezse kimse kimseye zarar veremez. bu yüzden akıllı ol ve mantıklı düşünmeye çalış,yani başına ne gelecekse gelsin gibilerinden bi havaya bürün,umursama başına gelecekleri herşey bir imtihan de ve rahat ol..

beynim o düşünceleri mutlaka canlandırır yani engelleyemiyorum göğüsümde sanki düşünceler çok karışık birşey anlayamazsnz bnm beynimi çok farklı çünkü.

warior15
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

optimist_21 yazdı:dostum durumun hiç iyi görünmüyor,şeytan ve nefsin seni ele geçirmiş durumda,şunu unutma ki hepimiz Allah'a emanetiz O istemezse kimse kimseye zarar veremez. bu yüzden akıllı ol ve mantıklı düşünmeye çalış,yani başına ne gelecekse gelsin gibilerinden bi havaya bürün,umursama başına gelecekleri herşey bir imtihan de ve rahat ol..

beynim o düşünceleri mutlaka canlandırır yani engelleyemiyorum göğüsümde sanki düşünceler çok karışık birşey anlayamazsnz bnm beynimi çok farklı çünkü.
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Ya tamam anladık birşeyler oluyor bunu siteyi kirletmek için kullanma dayanamıyorum artık sana. Ya bide telekinezi teknikleri bölümüne neden açıyorsun konuları ne alakası var kirlilik yaratıyorsun şu forumda.
warior15
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

gabrielgray yazdı:Ya tamam anladık birşeyler oluyor bunu siteyi kirletmek için kullanma dayanamıyorum artık sana. Ya bide telekinezi teknikleri bölümüne neden açıyorsun konuları ne alakası var kirlilik yaratıyorsun şu forumda.

empatisizlik neyse.
Gregory No:1

Okunmamış mesaj gönderen Gregory No:1 »

Şeytana selam söle benden bi ara bana uğrasında bak noluyo haeuhaeuaue inanmayın böle hurafelere a.q
warior15
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

anıyorum dedim nasıl bi idrak ettin sn xD anıyorum satanist fln dilm müslümanım heralde şeytanla alakası yok zaten cinlerle alakalı doğru algılarsan iyi olcak:S

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön