Telekinezi ve Yaş
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- HİPerSPAce
Telekinezi ve Yaş
Öncelikle herkese merhaba;
Benim bu forumda yaş konusuna takılanlar ve yaşı küçük olanları küçümseyenlere bir kaç söz söylemek istiyorum.
Ülkemizde telekinezi-astral-duru görü-telepati gibi şeylere imkansız gözüyle bakılıyor ve yapmak isteyenlere korku veriliyor(cinler sana zarar verir,şeytanın işi bunlar).
Herkesin fikrine saygımız var olabilir diyoruz ve geçiyoruz.Ama tam olarak geçmiyoruz çünkü bu tür insanları korkutan kişilere inanmamanızı istiyorum.
Konumuzdan biraz çıktık farkındayım.Asıl konumuza dönelim.Bazı kişiler forum içinde üyeler bizleri başkalarını yaşı küçük diye "sen ne anlarsın bu işten" "senin yaşın kaç aklın yetmez" gibi şeyler görüyorum.Ama atalarımız ne güzel söylemiş "akıl yaşta değil baştadır" diye.
Millet olarak bu yaş kompleksinden kurtulmamız lazım.Şunu söylemek istiyorum,bu sitedeki üyelerin yaş ortalaması 10-20 civarı.Aslında bu çok güzel bir şey.Nedeni ise bundan 5-10 yıl sonra ülkemizden gerçekten bu işte usta kişiler yetişecek demektir.
Ve söylemek isterimki bu sitede veya başka şeylerde yaşın bir önemi yoktur.Bizim için önemli olan "çalışmak"tır.Bizim bu sitede bir şeyler yapmak için uğraşan çalışan kişilere sonsuz saygımız vardır.Ama işin içine büyük yaş küçük yaş sokup konuyu dağıtanlara kendi adıma konuşuyorum hiç bir saygım olmaz!Ve bu tür saçma konuşmaları yapan karşısındakinden 15 yıl daha erken doğduğu için küçümsememli.15 yıl önemli bir konudur kabul ederim.Ama saçma konuşmalar yerine o 15 yıldaki tecrübelerini paylaşırsa daha güzel olur...
Son olarak yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim hepinize bol çalışmalar iyi eğlenceler iyi günler...
HİPerSPAce
Benim bu forumda yaş konusuna takılanlar ve yaşı küçük olanları küçümseyenlere bir kaç söz söylemek istiyorum.
Ülkemizde telekinezi-astral-duru görü-telepati gibi şeylere imkansız gözüyle bakılıyor ve yapmak isteyenlere korku veriliyor(cinler sana zarar verir,şeytanın işi bunlar).
Herkesin fikrine saygımız var olabilir diyoruz ve geçiyoruz.Ama tam olarak geçmiyoruz çünkü bu tür insanları korkutan kişilere inanmamanızı istiyorum.
Konumuzdan biraz çıktık farkındayım.Asıl konumuza dönelim.Bazı kişiler forum içinde üyeler bizleri başkalarını yaşı küçük diye "sen ne anlarsın bu işten" "senin yaşın kaç aklın yetmez" gibi şeyler görüyorum.Ama atalarımız ne güzel söylemiş "akıl yaşta değil baştadır" diye.
Millet olarak bu yaş kompleksinden kurtulmamız lazım.Şunu söylemek istiyorum,bu sitedeki üyelerin yaş ortalaması 10-20 civarı.Aslında bu çok güzel bir şey.Nedeni ise bundan 5-10 yıl sonra ülkemizden gerçekten bu işte usta kişiler yetişecek demektir.
Ve söylemek isterimki bu sitede veya başka şeylerde yaşın bir önemi yoktur.Bizim için önemli olan "çalışmak"tır.Bizim bu sitede bir şeyler yapmak için uğraşan çalışan kişilere sonsuz saygımız vardır.Ama işin içine büyük yaş küçük yaş sokup konuyu dağıtanlara kendi adıma konuşuyorum hiç bir saygım olmaz!Ve bu tür saçma konuşmaları yapan karşısındakinden 15 yıl daha erken doğduğu için küçümsememli.15 yıl önemli bir konudur kabul ederim.Ama saçma konuşmalar yerine o 15 yıldaki tecrübelerini paylaşırsa daha güzel olur...
Son olarak yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim hepinize bol çalışmalar iyi eğlenceler iyi günler...
HİPerSPAce
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
- whaki
Re: Telekinezi ve Yaş
şunu eklemek istiyorum, benim türkiyedeki okulumda, herkes kendi yaş grubuyla takılır, 9 lar 9 larla, 10 lar 10 larla. hiç bi 10. sınıf ile 11 veya 12. sınıfın takıldıgını görmedim. Fakat NewYork a geldim ve burda okula başladığımda gördümkü adamlar yaş die şeyi ortadan kaldırmışlar, ortada sınıf die bişey yok. Harry Potter deki gibi sınıftan sınıfa koşuyoruz ve her sınıfta farklı kişiler oluor, kimisi 12. sınıf kimisi daha 9. sınıf, yanı her sınıftan eleman var ve hiç biride sen küçüksün veya büyüksün benle konuşma demiyor. Ben 10. sınıfı NY de okudum ve beni okulda tanımayan yoktu, herkesle çok iyi arkadaştım... fakat türkiyede yaş denen şey war, adam senden 1 yaş büyük veya küçük olsun sınırı koyuyorsun hemen. Lütfen böle olmayalım arkadaşlar...
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
evet iyi konuya değinmişiniz yşla değil çalışmayla alakası var
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- Berk
-
örnek vereyim warrıor15 daha ne anlattığını kendi anlamaz yok rüyam böyle kumandaya gerek yok enerji die bisi yoktur dusunce vardır gibi saçmalama yarışmasının birincisidir kendileri... Malesef yaşla ilgilidir çok azda olsa...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- HİPerSPAce
Biz ona daha çok kendini bilmezlik diyelim :)criminal_1994 yazdı:örnek vereyim warrıor15 daha ne anlattığını kendi anlamaz yok rüyam böyle kumandaya gerek yok enerji die bisi yoktur dusunce vardır gibi saçmalama yarışmasının birincisidir kendileri... Malesef yaşla ilgilidir çok azda olsa...
Benim anlattığım aklı başında olan ve telekineziye çalışıp bir sonuç elde etmek isteyenler.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
- whaki
ya arkadaşlar warrior15 i takmıcaksınız, o çocuk dün ne diodu şimdi enerji yok die konu açmş. Böle bebeler heryerde war, o yaşla ilgili deil, kim bilir nasıl bi ailenin çocugu, tmm diyip geçiceksin o bebelere...
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
boşverin herkez kendi ne baksın kimse kimseyi suçlamasın bazıları boş konuşur baktı mı ses çıkmıyor çekip gider bu böyledir
-