Camın İçinde Psi Whell Yapamıyorum

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Telekinazi

Camın İçinde Psi Whell Yapamıyorum

Okunmamış mesaj gönderen Telekinazi »

Arkadaşlar evde açık ortamda tüm camlar kapalı olduğu zaman psi whell yapıyorum.Ama Bir camın içinde psi whell yapmaya çalıştığım zaman dönmüyor.Sizce cam enerjiji azaltabilirmi?

criminal_1994

Re: Camın İçinde Psi Whell Yapamıyorum

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Belki ama camı sen bi engel olarak istem dışı beynin algılıyorsa yapamaman normal bence uzun süre çalışmalısın...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Telekinazi

Okunmamış mesaj gönderen Telekinazi »

Bir konu görmüştüm.Enerji yalıtımlı psi whell diye işte ordaki adam camın içinde döndürüyordu kağıdı.Enerji yalıtımlı dediğine göre bence cam enerjiyi emiyor.Yada benim enerjim camdan geçirecek kadar güçlü değil.PEki nasıl daha güçlü enerji verebilirim?
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Çalıştıkça daha iyisini yapabilirsin.
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

Telekinazi yazdı:Bir konu görmüştüm.Enerji yalıtımlı psi whell diye işte ordaki adam camın içinde döndürüyordu kağıdı.Enerji yalıtımlı dediğine göre bence cam enerjiyi emiyor.Yada benim enerjim camdan geçirecek kadar güçlü değil.PEki nasıl daha güçlü enerji verebilirim?
"enerji yalıtımlı" yazmıyor "yalıtım alanlı psi wheel" yazıyor =)
ayrıca enerjinin güçlü olmadığına inanıyorsun, ya da acaba çevirebilecek miyim? düşüncesiyle oturuyorsun psi wheelin başına. çevirebileceğini bilerek oturman ve sadece kendini sıkmadan bakman yeterli. çevirmeyi düşünmeden sadece bak..

rookie

Okunmamış mesaj gönderen rookie »

camın icinde oldugu için olablir cunku enerji dire whelle değilde cama akıordur