Camın İçinde Psi Whell Yapamıyorum
-
Camın İçinde Psi Whell Yapamıyorum
Arkadaşlar evde açık ortamda tüm camlar kapalı olduğu zaman psi whell yapıyorum.Ama Bir camın içinde psi whell yapmaya çalıştığım zaman dönmüyor.Sizce cam enerjiji azaltabilirmi?
-
Re: Camın İçinde Psi Whell Yapamıyorum
Belki ama camı sen bi engel olarak istem dışı beynin algılıyorsa yapamaman normal bence uzun süre çalışmalısın...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
Bir konu görmüştüm.Enerji yalıtımlı psi whell diye işte ordaki adam camın içinde döndürüyordu kağıdı.Enerji yalıtımlı dediğine göre bence cam enerjiyi emiyor.Yada benim enerjim camdan geçirecek kadar güçlü değil.PEki nasıl daha güçlü enerji verebilirim?
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
"enerji yalıtımlı" yazmıyor "yalıtım alanlı psi wheel" yazıyor =)Telekinazi yazdı:Bir konu görmüştüm.Enerji yalıtımlı psi whell diye işte ordaki adam camın içinde döndürüyordu kağıdı.Enerji yalıtımlı dediğine göre bence cam enerjiyi emiyor.Yada benim enerjim camdan geçirecek kadar güçlü değil.PEki nasıl daha güçlü enerji verebilirim?
ayrıca enerjinin güçlü olmadığına inanıyorsun, ya da acaba çevirebilecek miyim? düşüncesiyle oturuyorsun psi wheelin başına. çevirebileceğini bilerek oturman ve sadece kendini sıkmadan bakman yeterli. çevirmeyi düşünmeden sadece bak..
-
camın icinde oldugu için olablir cunku enerji dire whelle değilde cama akıordur
-