Zihinsel Perhiz Metodu

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Hidrokinesis

Zihinsel Perhiz Metodu

Okunmamış mesaj gönderen Hidrokinesis »

şimdi size bir metodu ve ne denli işe yaradıgını anlatacagım

adı perlhiz zihinsel perhiz

bu metod otomatik yasama dur dyebilmemizi saglıyacak huzurlu mutlu ve zihnen ve bedenen gün icinde vücudunuzun rahat etmesini saglıyacak bizzat uyguluyorum ve gercekten cok işe yarıyor

şimdi nasl yapacagınızı anlatayım

dedigim gibi otomatik yasama dur demeniz gerekiyor gün içinde karamsarlıga kapıldıgınızda üzüldügünüzde en önemlisi sinirlendiginizde düşüncelerinizi kontrol edip kendiizi sakinleştirmeli ve olayı unutmanız gerekiyor amac bu eger sinirlendiginizde düşüncelerinizden 10 sn içinde kurtulamıyorsanız boşuna ugrasıyorsunuz demektir bu alıştırmayı kenara brakıp daha hafif egzersizler deneyin ... ben öncelikle buna baslamadan önce 1 hafta kadar kendinizi izlemenizi tavsiye ediyorum nelere kızdıgınızı nelere uzuldügünüzü.vs
sonra 1 hafta kadar perlhiz calısmanız gerekiyor sonra perlhizi brakıp 1 aya kadar normal yaşantınıza dönmez gerekiyor ilk olarak bilinc altınızı fazla zorlamamk amacı ile 1 hafta yapmanız yerterli olucaktır daha sonra bu süreyi uzatabilirsiniz... bu sinirlediginiz zaman düşüncelerinizden nasıl uzaklaşacagınızı da siz bulun ... ben egzersize başlamadan önce kendimi şartlıyorum sinirlendigim zamanlarda kendime neden sinirlenip kendini yıpratıyorsun ki diyorum ve derin bir nefes alıyorum... neden bu egzersizi yaptıgımı düşünüyorum.. bu yetiyor .

kolay gelsin :) ha bi de forumda paylasılmıs mı diye bakmadım paylasılmıs ise affedin..

the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Re: bunlar benim gözlemlerim

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

Teşekkürler.. Güzel paylaşım.. Denendiğinde olumul sonuç alınacağına inanıyorum..
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
Hidrokinesis

Re: Zihinsel Perhiz Metodu

Okunmamış mesaj gönderen Hidrokinesis »

bn bu alıstırma ile cok ilerledim :) kesinlikle olumlu sonuc aldım
danger5

Re: Zihinsel Perhiz Metodu

Okunmamış mesaj gönderen danger5 »

Farkındalık aslında bu. Farkında olmak bütün mesele bu.