kilit
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
Re: Kader teorisi?Görmek istemiyonuz gerçekleri?Sil gitsinoz
.İçinize almasanızda benim amacım sizle kanka olmak diilki herşeyi açığa çıkarmak siz laf yarışı diyonuz.Amacım dalga eylence diil gelin çözelim.
yazdıklarımın hataydı
yazdıklarımın hataydı
En son warior15 tarafından 15 Ağu, 14:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Yeni Kullanıcı
Re: Kader teorisi?Gerçekleri görmek istiyosanızÇözelim şunu.
Saçmaladım gine demi:S kontrol edin Görceğinizden eminim.
- whaki
ya arkadasim sen teorilerini kendine sakla. sen zeki bi cocuksun, sen super bi telekinesissin, sen mukkemmel bi insansin, bu sitede durman demek kendini assalaman demek.. simdi yuru git uleyn
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
- Yeni Kullanıcı
whaki yazdı:ya arkadasim sen teorilerini kendine sakla. sen zeki bi cocuksun, sen super bi telekinesissin, sen mukkemmel bi insansin, bu sitede durman demek kendini assalaman demek.. simdi yuru git uleyn
Einsteine saygı duyarsınız bana duymazsınız Böle gidersek! beni Kovman için yönetici olman lzm banlayamazsın.Sözlerini içsesine sakla sen yürü git uleyn?!
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Düşünmek ve düşündürmek her zaman güzeldir.
Aramak, güzel bir çabadır.
- Perseus
Senin Türkçe fazla iyi değil galiba . Yazdıklarından hiçbir şey anlamıyorum . Diğer açtığın konulardan da birşey anlamadım. Türkçeni burda geliştiremezsin . Hele bir okula başla ondan sonra türkçe kursunada gidersin .warior15 yazdı:Önceki konular hataydı.
Kader var bilinen inanmayanda olabilir.
Sezgi var bende buda tamam peki gerçek kaderi sezipte değiştirirsek nolur?
Hiçmi garip gelmedi?Sezgi varsa kader var demektir kaderi sezmek :S çözelim isterseniz silin gine size kalmış.
Bence kader bulanıklığı quantum fiziği hepsi işaret.Kader var yada yok imkansız gibi.
Dünya hissedenler için bir trajedi, düşünenler içinse bir komedidir.
W.Shakespeare
W.Shakespeare