Maya Uygarlığı ve 2012 Bunada İnanmayın Hadi...

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
derbent

Re: Maya Uygarlığı ve 2012 Bunada İnanmayın Hadi...

Okunmamış mesaj gönderen derbent »

EVET 2012 BİŞEY OLACAGI DOGRU ODA İNSANLARIN HİÇ BİRŞEY OLMADIGINI FARKETTİKLERİ GÜN OLACAK.

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

derbent yazdı:EVET 2012 BİŞEY OLACAGI DOGRU ODA İNSANLARIN HİÇ BİRŞEY OLMADIGINI FARKETTİKLERİ GÜN OLACAK.
Dostum sana sadece git -----------(uygunsuz sözcükler)
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

criminal_1994 yazdı:
derbent yazdı:EVET 2012 BİŞEY OLACAGI DOGRU ODA İNSANLARIN HİÇ BİRŞEY OLMADIGINI FARKETTİKLERİ GÜN OLACAK.
Dostum sana sadece ---------
:D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

ahlaksızlığa hayır D:
ahlaksızlık yapanlara iice söverim yani ............... deyebilirim DxD
İmza Yhok.
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

kinetik_prens yazdı:ahlaksızlığa hayır D:
ahlaksızlık yapanlara iice söverim yani ............... deyebilirim DxD
Abi bide doğru düzgün cümle kullansan bir şey demiyeceğim ama öyle bir yazışın var ki filoloji dalında uzmanlar gelse ne demek istediğini anlamazlar.Yaşının gerektiği gibi düşün ve yaz...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

....ehm ehmm..... :D nese orda yazan yaş doğru değil :D
İmza Yhok.
aligergi

Okunmamış mesaj gönderen aligergi »

LÜTFEN BUNU OKUYUN:Artık hiç umut kalmadı düşünün eğerki kutuplar yer değiştirirse güneş tersten doğmazmı?
Bide bunu islam dini açısından bakalım peygamberin bi hadisine göre :
Güneş tersten doğmaya başladığında artık hıç kimsenin ettiği tevbe kabul olmaz,çünkü bu dünyanın sonunun geldiğini anlatır yani,dünyanın kutuplarının değişmesi için 180 derece ters dönmesi gerekir fakat güneşin tersten doğması için sadece 90 derece yan dünmesi yeterli bazı bilim adamlarının hesaplamalarına göre dünya zaten 23 derece yana dönmüş ve bu nedenle "Moskova"da 60"tan fazla insan ölmüş nedenide yangınlar,yangınların nedenide güneş,ve düşünün kutupların yerleri bu kadar yavaş dönmeye devam ederseyüm dünyadaki buzlar erir ve heryer sırayla çöl olur,Ve buzlar erimesi "nedeniyle"Sular yükselir Sular yükselmesi nedeniyle olan şeyler de vardır ve o olan şeyler nedenleri ve böylece dünya yok benim şaşırdığım mayaların nasıl bu kadar akıllı oldukları,eh ben simdi en çok Crıstofor Colomboya Kızıyorum amerikayı bulmasaydı daha geç bulunucakti ve insanların o yerlere hemen savaşa gitmezlerdi en azından onların bu yükek bilgilerini öğrenmeye çalışılardı ve onlarada yardım etmeye çalışırlardı şu an yeni bir kontinent bulunsa ki bulunamaz ama bulunsa ve orda mayalara benzer insanlar bulunsa onlara yardım edilmezmiyidi? Ama artık çok geç dünyanın sonu geliyor ve hiç özülmüyorum...
KABA DAVRADIYSAM ÜZÜR DİLERİM
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

kesinlikle katılıyorum be kardeş arkadaşlar bu kadar araştırmayın bu konuları bu kadar araştırıp kendinizi yoruyorsunuz 2012de hiç bir şey olmayacak ayrıca maya takvimiyle bizim tkvimimiz arasında 2 yıllık sapma var buda 2010 13 ağustos yapıyordu hiç bir şey olmadı tabi meteor yağmuru ayrı konu:) arkadaşlar bu senelrdir gelen holywood a para kazandırma amaçlı yalanlar 2012 filmini yapıp adamlar para kazanıyor 1996 dan bu yana her 3 yıldabir olan kandorma şöleni gibi bir şey ama herseferinde kanan oluyor hatta kanmayanlar o kadar çok nadirki aslında insanlar kanmıyorlar kanmak istiyorlar gibi bir durum var daha heyecanlı geliyor galiba onlara:) mayalılar insanların bu zamana kadar yaşayacaklarından emin değildiler bu yüzden takvimi 2012 de bıraktılar 2. si magnetosfer yani sizin söyleminizle manyetik alan güneşin tersten doğmasına sebep olmaz yapacağı zarar kanserdir magnetosfer atmosferin bilinmeyen katıdır güneş patlamalarından bizi korur ama arkadaşlar bu dorumda o kadar çok 2012 yazısı gördümki artık o kadar efsane çıkıyorki hepsini okusanız gerçekten saçmalanmaya başladılar diceksiniz magnetosfer ve manyetik alanla ilgili daha fazla bilgiye ve bilimle uğraşmış olsaydınız bunların hepsine gülerek bakacaktınız:) arkadaşlar size bir şey demiyorum sizde haklısınız gençsiniz ve farklı düşünüyorsunuz tabi bazıalrı olgun düşünüyor ama size söyliyim 2012 de hiç bir şey olmayacak ve magnetosfer öyle bir günde hop diye atlamıyor seneler alıyor yüzlerce sene bu nasıl bir sorun oluştururki zaten dünya 1000 yıl kadar dayanacak kapasitede aslında sizin korktuğunuza değil korkmak istediğinize inanmaya başladım kıyamet gününü sadece Allah bilir ve yeni çağın başlayacağını kimse bilemez ayrıca her 1 milyon yılda bir çağ atlamıyoz daha kısa sürede çağ atladıklarımızda oldu mesela orta çağ ile yeni çağ arasında 1 miyon yıl yok mayalıları bari bu olayın içine sokmayın arkadaşlar o kadar matematikle uğraşmış adamları yapmadıkları şey hakkında küçük düşürmeyin!
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

umarım bu yazıyı dikkate alırsınız ve 2012 hakkındaki saçmalıkları bırakırsınız tarihe bakın ve buna benzer kaç tane kıyamet senaryosu geçmiş görürsünüz manyetik alanın atlaması ekvatora zarar vereceği için yani insanlara çünkü büküldüğü yerler var yani manyetik alanın artış gösterdiği yerler buralar oralara gelirse her sene 100.000 en az yani o kadar kişi ölecek ama ortalıkta kıyametin ne zaman kopcağı bilinmez kıyamet yarında kopabilir 1 saniye sonrada her saniye kıyamet olabilir
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
Kullanıcı avatarı
Merlin

Okunmamış mesaj gönderen Merlin »

Fazla yok 2 yıl kaldı hep birlikte görücez inş :)