evrim teorisimi?

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
criminal_1994

Re: evrim teorisimi?

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Evrim teorisi - inançlar bana kalırsa hani çizgi film izleriz ya kızılderililer heykellere putlara tapar tanrılara tapar dalga geçeriz.Aynısını onlarda bize yapıyorlar ve onlarla bizim aramızdaki fark ne?Evrensel baktığımızda evrim teorisi doğrudur...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

pitbullcu

Okunmamış mesaj gönderen pitbullcu »

1.si evrim sadece radyasyonla olmazzz 2.si radyasyonla geçirilen evrimlerde nasıl olacağını bilemezz kimi canlı ölür kimi canlı dayişik özellikler alır örneyin kiminin kafası çok büyük şekilsiz olur kiminin bi kolu diyerinden ufak olr kimiinin güçleri çok fazla gelişir kimi çok iyi zıplar açıkcası bunu biz bilemeyiz özelliyinin ne olacağını. ayrıca hercanlı yavaş yavaş nesilden nesile deyişir bunada evrim denir örneyin ilk kaplarların çok daha uzun dişleri vardı ve çok daha iriydiler.
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

evrim yalan inanmam benim adım batuhan
nedeni ise yavrılarım :D (olmadı agalar diem gari)
bi değişiklik böle döle aktarılırsa çok saçma düşünsene nesiller boyu ayağını kırık yaşıyosun bi süre sonra nesil ayağı kırık yetişiyo :D
olur modifikasyon olur ama mutasyon asla birde Allah-u Teala istemesse sizi yaratmazdı ve sizin yerinize başka insan yaratırdı
anlatabildimmi? 3000 yıl öncekilerde bizim gibi insandı ya duvarlara yazılar mazılar yazdılar eğer bizden zeki olsalar şimdi uygarlık daha ileri olurdu,bizden daha salak olsalar yazıyı bulmazlardı :D
İmza Yhok.
T.KStyle

Okunmamış mesaj gönderen T.KStyle »

kinetik_prens yazdı:evrim yalan inanmam benim adım batuhan
nedeni ise yavrılarım :D (olmadı agalar diem gari)
bi değişiklik böle döle aktarılırsa çok saçma düşünsene nesiller boyu ayağını kırık yaşıyosun bi süre sonra nesil ayağı kırık yetişiyo :D
olur modifikasyon olur ama mutasyon asla birde Allah-u Teala istemesse sizi yaratmazdı ve sizin yerinize başka insan yaratırdı
anlatabildimmi? 3000 yıl öncekilerde bizim gibi insandı ya duvarlara yazılar mazılar yazdılar eğer bizden zeki olsalar şimdi uygarlık daha ileri olurdu,bizden daha salak olsalar yazıyı bulmazlardı :D
Allah'ın varolduğuna dair kesin kanıt varmı . Bencede tesadüfen olmamısdır hicbiryer " Kainatta Tesadüfe Tesadüf Edilmez" demis ki dogrudur Bi Tanrı Vardır Ama Allah dediğimiz yaratıcı tanrı (artık ne derseniz ) insanlar tarafından uydurulmadığı ne malum ?
Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

Allah'ın varolduğuna dair kesin kanıt varmı . Bencede tesadüfen olmamısdır hicbiryer " Kainatta Tesadüfe Tesadüf Edilmez" demis ki dogrudur Bi Tanrı Vardır Ama Allah dediğimiz yaratıcı tanrı (artık ne derseniz ) insanlar tarafından uydurulmadığı ne malum ?[/quote]

sen nedion yaa
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"

T.KStyle

Allah dediğimiz yaratıcının insan tarafından uydurulmadığı ne malum diyorum :)
Kullanıcı avatarı
Biyokinezi001

Okunmamış mesaj gönderen Biyokinezi001 »

TK SEnce Bu Evren Bu düzen Tesadüfenmi olustu. Git Çizgi film izle kardeşim.
T.KStyle

ben yaratıcı yok demedimki :) isminin Allah olduğunu nerden bildiğimizi soruyordum :) Ayrıca Cizgi Film izlemesi gerekn sensin :)
thyrano
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen thyrano »

biz göz rengini bir ayda değiştirebiliyorsak maymunlar niye milyarlarca yılda insan olamasın

“Genel Derleme Yazılar ve Makaleler” sayfasına dön