ELEMENT KONTROLU SİTE İÇİN

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
emresenosun

Re: ELEMENT KONTROLU SİTE İÇİN

Okunmamış mesaj gönderen emresenosun »

bu konuya gerçekten bir yöneticinn el atması lazım artık

Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

6.5 milyarın hiçbirinin haketmediğini söleyerek insanların sana karşı olan güvenini azaltıyorsun :D ayrıca o 6.5 milyarın içindesin :D zuhahahhahahha ayy ilahi hydro :D
yani siteyii kontrol edicem demiştm yha bye bye millet konusunda nabam kontrol ederken bu konuya yorum yapmamak olmaz dedim :D zaten bu elementler böle kontrol ediliyor olsa herkes ederdi :D
ayrıca çok araştırma yaptım element kontrolü ile hermesçi bilimlere giriş kitabıyla karşılaştım orada elementlerden bahsediliyor ama elbette sizin bilgileriniz bulunur
bulunduğunda ise tüm site öğrenir
ayrıca eskiden saydam bir siteydik
şimdi sitenin 3te biri kilitli en işe yarar şeyler yanî
onun dışındakiler zaten birşeye yaramıyor
yakında siteden toplu ayrılışlar olacak şaşırmayın
tüm site size kalacak azizim
fakat sizi tebrik ederim sitede büyük dalgalanma oldu :)
kayaları kontrol edmek suyu kataramsıtrak hareket eddirmek mum ışığı büyütme dışında çok daha büyük işler yapmak ateşle elbette sadece sizin bildiğiniz bişiy değildir :D kitapta yazıyorsa ve bunu yapan warsa kısa süürede medyaya ulaşır :)medyaya ulaşmasa bile o kitaba derlenen bilgilere ve sunulan sırlara bir şekil ulaşılacak ayrıca insanlar böyle güzel bir paylaşım sitesinde cadı usulü tehditler haketmiyor :) zuhahahahahahhaha :D
ve de benim bir cadıya dönüşüp dönüşmeyeceğimi nerden biliyorsun :D ama %50 ihtimal içeriyor ben ahiretide düşünüyorum ve senin kadar rahat büyü yapamıyorum ayrıca yüz kişiyi ezdin geçtin öyle değilmi? muhtemelen bunu büyüyle yapmışındır :D ama unutma bu bilgiler dışarıya yayılır ve okadar insana bişiy yapamassın ve dünya sadece bizim ve sizin (yani en kötü ihtimalle 30 yaşındaki insanların elinde değil ki ben sadece en yüksek yaştan bahsediyorum bu sitelere uğrayanların çoğu 16 ve 20 yaşlarında)

yani bizim gibi amatörler annca bişiler sakladığını bişiler yaptığını sanan haarry potter hastası tipleriz

off çok konuştıım yha :D ha bide artık bu site işe yararlığından da çıktı eğer bu bilgilere ulaşırsam tüm internete ulaşır bunuda bilesiniz ayrıca saklı tutma düşüncenize ve politikanızı kabullenmiyorum :D
yani bide bu siteyi o kadar aşırı değerli kılan birşey yok iki tane blog tarzı basit bişe açılır tüm bilgiler dahada düzenli halde belkide yayınlanabilir
Novus Ordo Seclorum
İt de yara rarer W'Mo
İt de yara marer M'Wo
İmza:kinetik_prens
İmza Yhok.
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

caryes yazdı:hydrokinetic bişe soracağım. bilgi hakedene verilir demişsin. acaba bilgiyi sadece senin seçtiğin bikaç kişi mi hakediyor bu koskoca sitede?? =)
zaten siteye üye olanlar bu konuya ilgilidir ve öğrendiklerini uygulayan herkes bu bilgileri öğrenmeyi hakediyor. sadece 8-10 kişi değil...
asfdadsfadsfadsf esra tam da bana koyan kısma ayak bastın :) dün orhuna dedim demekki dedim ben haketmiyorum bunları XD XD
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en

Kilitli