Sizce Ben Mi Yaptım ?
Moderatör: Sai
- canter55
- Yeni Kullanıcı
Sizce Ben Mi Yaptım ?
Ben dün gece yatmadan önce havayı kontrol etmeyi denedim ve 10dk sonra babam odaya girdi oğlum çok şiddetli yağmur yağıyor camları kapatayım diye. Sizde ben bi yaptım yoksa tesadüf mü ?
Yorumlar için şimdiden teşekkürler..
Yorumlar için şimdiden teşekkürler..
Hiç bir insan dünyada BEN ÖLDÜM diyemez.
- KralBenim
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
Re: Sizce Ben Mi Yaptım ?
Hava bükme ile yağmur yağmasının arasında ne gibi bir ilişki olduğunu anlamadım ?
- canter55
- Yeni Kullanıcı
Yani yağmur yağdırmaya odaklamıştım kendimi.
Hiç bir insan dünyada BEN ÖLDÜM diyemez.
-
zaten tvlerde yağmur yağacak demişti hatırladığıma göre ;)
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
yağmur aslında su elementinin kontrolüyle olur. ama sen senin yaptığına inan bence.
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- kinetik_prens
:D sn daha yağmur yağdrcak düzeye geldinmi ki?
onlar ileri seviyeler
onlar ileri seviyeler
İmza Yhok.
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
bazı insanların enerjileri belli bir sebepten dolayı yükselir mesela meditasyonlardan dolayı bence tesadüf değil bir enerji artışı bana 2 kere olmuştu:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
saçmalamayın yav :D:D:D yağmur yağdıramazsın Allah mısın sen haşa. töbe töbe çocukça hayyallerinizden vazgeçin,büyüyün artık.. en kral enerji de gelse yağmur yağdıramaz,hele bulutsuz bi havada.
sen hava bulutluyken yağmurun yağması kendini belli etmişken odaklarsan kendini ve sonra yağmur zaten yağacağı varsa ve yağarsa bundan kendine bi pay çıkarıp gülünç duruma düşürürsün kendini.:D bu site de olmasa hiç güleceğim yok:D
sen hava bulutluyken yağmurun yağması kendini belli etmişken odaklarsan kendini ve sonra yağmur zaten yağacağı varsa ve yağarsa bundan kendine bi pay çıkarıp gülünç duruma düşürürsün kendini.:D bu site de olmasa hiç güleceğim yok:D
-
Sen peygamber misin de fetva veriyorsun.Sana mı kaldı fetva vermek.Sen kendin çok büyümüşsün aferin sana.Büyük adam olmuşsun da millete fetva veriyorsun.Olmazmış!Sen mi karar veriyorsun artık neyin mümkün olup neyin mümkün olmadığına?Lamalar haşa Allah mı ki istedikleri zaman yağmur yağdırıp durdurabiliyorlar?Yarın deccal çıktığında yağmur yağdırdığında ona haşa bu Allah mı diyeceksin?Şu alimlik hayallerinizden vazgeçin artık.Kendinizi birşey zannetmeyin.Olabilir,olmayabilir ben öyle inanıyorum da demiyorsun direk fetva veriyorsun.Be mübarek nereden biliyorsun olmayacağını vahiy mi geldi sana?optimist_21 yazdı:saçmalamayın yav :D:D:D yağmur yağdıramazsın Allah mısın sen haşa. töbe töbe çocukça hayyallerinizden vazgeçin,büyüyün artık.. en kral enerji de gelse yağmur yağdıramaz,hele bulutsuz bi havada.
Sınanıyorsunuz...
sen haklısın kardeşim:)cehalet yazdı:Sen peygamber misin de fetva veriyorsun.Sana mı kaldı fetva vermek.Sen kendin çok büyümüşsün aferin sana.Büyük adam olmuşsun da millete fetva veriyorsun.Olmazmış!Sen mi karar veriyorsun artık neyin mümkün olup neyin mümkün olmadığına?Lamalar haşa Allah mı ki istedikleri zaman yağmur yağdırıp durdurabiliyorlar?Yarın deccal çıktığında yağmur yağdırdığında ona haşa bu Allah mı diyeceksin?Şu alimlik hayallerinizden vazgeçin artık.Kendinizi birşey zannetmeyin.Olabilir,olmayabilir ben öyle inanıyorum da demiyorsun direk fetva veriyorsun.Be mübarek nereden biliyorsun olmayacağını vahiy mi geldi sana?optimist_21 yazdı:saçmalamayın yav :D:D:D yağmur yağdıramazsın Allah mısın sen haşa. töbe töbe çocukça hayyallerinizden vazgeçin,büyüyün artık.. en kral enerji de gelse yağmur yağdıramaz,hele bulutsuz bi havada.
-