Çakralar
çakralar, çakra nedir, kök çakrası, kalp çakrası, tepe çakrası, çakraların anlamı, çakraların işlevi nedir
-
- Konum: marsı geçince venüse varmadan soldan ikinci gezegen kime sorsan gösterir
Re: Çakralar
çakraları nasıl açacaz ve eğer hepsini açtıktan sonra bir daha kapanırmı
bir çin atasözü derki;khi kua tikia nkia kro hni (açıkçası bende anlamadım:))
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
çakra açmak çok basittir. açık tutmak zordur. bende hepsi açık :)
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
criminal_1994 yazdı:Bir daha açılmamak üzere mühürlenmesi olayı eğer bir şahıs size karşı yaptığı negatif enerjiyle büyüyle çakralarınızı mühürler.Ona bişey demem ama çakralarınızı açtıktan sonra enerji kanallarını temizlemeden yaşayan insanların çakraları kapanır ama o demek değildir ki tekrar açılamayacak...
Gerçekten şaşırdım açılmaması üzere kapanma imkanı var mı gerçekten
Sadece İNAN
- kleo26
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Bu çakraların doğruluğu kesin mi? Yapabilen biri var mı forumda?
Don't play games it'll be dangerous if you f me over
Cause if I get burnt, I'ma show ya what it's like to hurt
Cause I've been treated like dirt befo' ya
And love is "evol", spell it backwards, I'll show ya
- FullManyak
Çakrayı açmak gibi bir durum yok. Çakraların kapalı olursa ölmüşsündür.kleo26 yazdı:Bu çakraların doğruluğu kesin mi? Yapabilen biri var mı forumda?
Çakralar gerçektir. Çakraların öğretisel olarak kökeni Hinduizm'dir. Yani çakralar ilk kez ve ayrıca en detaylı olarak, en felsefi anlamda Hindu metinlerinde açıklanmış. Günümüzde özellikle Tibet Buddhizm'inde çakralar önem verilen konulardandır. Buddhist meditasyonlarında da çakraların önemi vardır.
Meditasyonun gerçek amacı çakra açmaktır. Ayrıca çakra açılamaz zaten açıktır... Aslında çakra dengelemek/düzenlemektir. Ancak dilimizde çakra açma olarak söylenir.
Chi enerjisinin temelidir çakralar. Hatta chi enerjisi çakralarda bulunur. Sen enerjini kullanmaya çalıştığında aslında çakralarındaki enerjiyi çekersin. Sınırsız enerji kaynağıdır çakralar.
Aynı zamanda kesinlikle gerçektir.
- FullManyak
Meditasyon yapan herkes chakrasını dengeleyebilir. Yani chakra açmak zor değildir sadece vakit ister..
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
bn kendimi yetenekli zannetmişim bn telekineziye başlamadan önce açmışım çoğunu o yüzden bazen insanlarda beyaza benze biraz yeşilimsi bir eşy görüom haaa ben de diom neden 2 seferde kaşık büktüm bu yüzden sanırım bir an heveslendim dedim bn yetenekliyim üstüne bi de bu güzel olurdu
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
yokaçık deilmiş belirli pozisyonda meditasyon yapmak falan alzımmış ahahh oley beyler bunalrı sıralı yapmak zorunlu mu yoksa istediğimizden başlayabiliyoz mu ve biri özelden bana nasıl açılacağını detaylı anlatırsa sevinirim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- kleo26
Sağ ol baya işime yarayacak bu.FullManyak yazdı:Çakrayı açmak gibi bir durum yok. Çakraların kapalı olursa ölmüşsündür.kleo26 yazdı:Bu çakraların doğruluğu kesin mi? Yapabilen biri var mı forumda?
Çakralar gerçektir. Çakraların öğretisel olarak kökeni Hinduizm'dir. Yani çakralar ilk kez ve ayrıca en detaylı olarak, en felsefi anlamda Hindu metinlerinde açıklanmış. Günümüzde özellikle Tibet Buddhizm'inde çakralar önem verilen konulardandır. Buddhist meditasyonlarında da çakraların önemi vardır.
Meditasyonun gerçek amacı çakra açmaktır. Ayrıca çakra açılamaz zaten açıktır... Aslında çakra dengelemek/düzenlemektir. Ancak dilimizde çakra açma olarak söylenir.
Chi enerjisinin temelidir çakralar. Hatta chi enerjisi çakralarda bulunur. Sen enerjini kullanmaya çalıştığında aslında çakralarındaki enerjiyi çekersin. Sınırsız enerji kaynağıdır çakralar.
Aynı zamanda kesinlikle gerçektir.
Don't play games it'll be dangerous if you f me over