Yardımlarınızı bekliyorum üstadlarım..!
Moderatör: Sai
- Mewtwo
Yardımlarınızı bekliyorum üstadlarım..!
Arkadaşlar ben bayağıdır telekineziden haberdarım ve Her gün olmasa da 2-3 günde bir Psi-Ball Yapıyorum. Psi-Ball ı gerçekten iyi yapıyorum. Her seferinde enerjimi Dünya'dan aldığımı farz ederek yapıyorum. Gayet çabuk oluyor. Ama bir sıkıntım var. Psi-Ball ı fırlatmak ve ordaki nesneyi hareket ettirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? Ayrıca söyliyim Psi-Ball u yaptıktan sonra gözümü açınca konsantremi kaybetmiyorum. Bence güzel bir özelliktir sizce?
-
Re: Yardımlarınızı bekliyorum üstadlarım..!
psiball frlatmak uzun ve zor bir konudur (çalışarak yapabilirsin) ama bazı kaynaklarda top fırlatır gibi fırlat diyor :D bu imkansız maden top gibi fırlatacaksın normall bir top alda yap dimi :D psiballı düşüncen ile yönlendireceksin ama benim sana tavsiyem medi yap.psiwhhelden odaklanmadan önce medi yap 1-2 gün medi yaptıktan snra odaklanmayla devam ettirebilirsin :)
http://www.mindistortion.net/pocketemo/?data=8-1-7-3-0-0-0-0-0&name=mtbl0w
- Mewtwo
mtbl0w Saol yardımın için. Ama mediyasyon yapmayı bilmiyorum. Yarıdımcı olur musunuz ?
-
sitede meditasyon teknikleri var ve kullanışlılar ayrıca medi yaparken kendine göre dinlendirici bir müziği çok kısık seste açarsan meditasyonunu kolaylaştırablirsin ayrıca rica ederim
http://www.mindistortion.net/pocketemo/?data=8-1-7-3-0-0-0-0-0&name=mtbl0w
- Mewtwo
Sen bi konu bul linkini koy ben bulamadım.
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
bence psiballa zamanını boşa harcama. en iyisi şu yolu izle :
kapak çalışması (buna gerek yok aslında. istersen...)
psiwheel
kaşık bükme
-----sonrasında kendine bir alan seç ve onda ilerle. telekineziye devam etmek istiyorsan. onda ilerle. astralsa öyle. ama büyük ihtimal telekineziyi bırakırsın çünkü parapsikooljide çalışılarak yapıyabilecek en basit konu olarak geçer.
kapak çalışması (buna gerek yok aslında. istersen...)
psiwheel
kaşık bükme
-----sonrasında kendine bir alan seç ve onda ilerle. telekineziye devam etmek istiyorsan. onda ilerle. astralsa öyle. ama büyük ihtimal telekineziyi bırakırsın çünkü parapsikooljide çalışılarak yapıyabilecek en basit konu olarak geçer.
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
-