1 2 sorum olucak

Moderatör: Sai

spawnkiller
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

1 2 sorum olucak

Okunmamış mesaj gönderen spawnkiller »

mrb arkadaşlar ben bu telekineziye 1 hafta önce başladım ve 2 3 gündür psi wheeli başarabiliyorum ama açıkdayken oluyor sadece ellerimi kullanmadan yapabiliyorum ama çok az dönüyor ellerimi yana koyduğumda turlar attığı oluyor ama cam bir şeyin içine koyduğum zaman hiç dönmüyor odaya rüzgar flnda girmiyor ben rüzgar flnda yapmıyorum yani kağıdı açıkdayken ben döndürüyorum ama kapalı alana koyduğumda kağıdı 1 cm bile gitmiyor neden böyle oluyor ?

bir de ben masada otururken değilde yerde halıda otururken iyi dönüyor masada çok az dönüyor acaba bu neden ?

son sorumda kaşık bükmek istiyorum ama hiç bir teknik (okuduklarımda) işe yaramadı sizce en kolay bükme tekniği nedir ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

devran
Konum: marsı geçince venüse varmadan soldan ikinci gezegen kime sorsan gösterir

Re: 1 2 sorum olucak

Okunmamış mesaj gönderen devran »

spawnkiller arkadaş
1.cam şeyin içine koyunca olmamasının sebebi odaklanmadır biraz daha çalış olmadıysa fenomen arkadaşın yayınladığı kapak çalışmasını yap.
2.kaşık eymek o kadarda kolay bişey değil.aslında kolay ama sen daha yeni olduğun için o kadarını yapamazsın.psi wheel yap sonra pipet yap sonra psi ball yap onları başarırsan kaşık ellinde eğilip bükülecek
bir çin atasözü derki;khi kua tikia nkia kro hni (açıkçası bende anlamadım:))
spawnkiller
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

biraz daha denerim teşekkürler
Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

1 hafta once basladim diosun ve kasik bukmeye calisiosun... Bu ne acele kardesim, biraz sakin ol. Telekinezi sabir ve gayret isidir, biseyi aninda becereceksin die bi kural yok, bu senin enerjine ve konsantrene bagli.
Psi whell i gunde ne kdar yapiyosun mesela ? 2-3 tur dondurup birakiyor musun ? gunde en az 15-20 dk boyunca calisman lazim ki 1 hafta sonra kapali bi kabin icinde rahatlikla dondurabilesin. Ve bu calisma suresince ellerinin arasindaki mesafeyi git gide arttiracaksin ve en sonunda ellerini kullanmadan gozunle dondurmeye baslicaksin.
Kasik bukmeye gelirsek, ilk once psi whell yaparak enerjini kontrol etmeyi ogren. Psi whell duzenegini istedigin yone hareket ettir ve istedigin zaman durdur, kapali bi kapta cevirdikten sonra enerjinde buyuk bi ilerleme olmus olacak, iste o zmn tekrar gel ve sor nasil yapacagini bizde soleyelim. demek istedigim, sen daha 4 islemi bilmeden, x y z li bi denklem cozmeye calisiosun, olur mu sence ole bisey ? ilk once isin temelini ogrenip kavraman lazim ki ileri konulara gecebilesin. Hadi kolay gelsin.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
spawnkiller
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

whaki 2 tanede yapıştırsaydın :D

dediğini anladım psi wheeli günde 3 4 kez 10 dk lığına yapıyorum hep ve dönüyor ama elsiz zor oluyor dediğin gibi mesafeyi artırıp yapıcam teşekkür ederim bir sorun daha olucak koyduğum kap plastik fln olurmu yani cam zorunlu değil değilmi

Kullanıcı avatarı
wolfman
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen wolfman »

yok bi farkı olmaz bence.zaten cam ,plastik diye bakarsan dönmez.o engel yokmuş gibi davranman lazım.
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

psi wheel halıdayken nefesinden etkileniyo olabilir masanın kenarına koy öyle çevir bence
pixies forever <3<3
spawnkiller
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

@wolfman

biraz daha denerim teşekkür ederim

@ozina

yok nefesimi tutarken bile döndürebiliyorum :D masadada dönüyor ama cm cm dönüyor :D
gsli431
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen gsli431 »

Arkadaşlar ben de telekineziye başladım şu an psi wheeli yapabiliyorum ama tam emin deilim

Ellerimi psi wheelin bulunduğu zemine koyduktan 2-3 sn sonra dönmeye başlıyo ellerimi çektikten sonra duruyo ama masada fln iyi dönüyo...