Ölümsüzlük Bulundu Mu?

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
jargon

Re: Ölümsüzlük Bulundu Mu?

Okunmamış mesaj gönderen jargon »

Merlin yazdı:
jargon yazdı:Ben Bu Dünyada Uzun Yaşamak İsterim Nasıl Olda Öteki Dünyaya Zaten Gidicez
Anne karnında yaşasaydın bu dünyayı görmediğin için sürekli orda yaşamak isterdin..Ama biri gelseydi doğduğun zaman gideceğin dünyayı sana anlatsaydı sabırsızlanırdın oraya gitmek için..Buna benzetebilirsin bu dünyayla öbür dünya arasındaki farkı..Tabi bu çok düşük seviyede bir örnek oldu öbür dünyayı anlatmak için..Çünkü öbür dünyadaki güzellikler sonsuzdur ve hiçbir insanın aklı bu güzellikleri algılayacak nitelikte değildir (Bu dünyadaki aklımız için geçerli)..
Okadar Güzel Olduğunu Nerden Biliyorsun Dostum ?
Fantastik Dünyamdaki Skolastik Düşünceler [Jargon]
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır

Kullanıcı avatarı
Merlin

Re: Ölümsüzlük Bulundu Mu?

Okunmamış mesaj gönderen Merlin »

Çünkü Allah'ın gönderdiği bütün elçiler ve melekler bunları bize anlattı zaten..Ayrıca bütün kutsal kitaplarda da geçer..
Bu cevap seni tatmin etmeyecektir biliyorum ama önce İslam'ı anlamalısın..Az önceki örnekten yola çıkarsak sen anne karnındayken biri sana gelip söylese dışarıda böyle bir dünya var diye "Hadi canım ordan" derdin..Ama inanmalısın çünkü doğru..
İstersen msn adresimi göndereyim sana açıklarım bu konuları elimden geldiğince..

“Güncel Olaylar” sayfasına dön