Siyonizm Nedir?

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Merlin

Re: Siyonizm Nedir?

Okunmamış mesaj gönderen Merlin »

jargon yazdı:İsa'ya İnanmadığım İçin Böyle Birşeyin Onun Son Buldurucağına İnanmiyorum...
Neden inanmıyorsun?

Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

jargon yazdı:İsa'ya İnanmadığım İçin Böyle Birşeyin Onun Son Buldurucağına İnanmiyorum...
Nedeni nedir acaba?
%95'lik kesim neredeyse inanırken senin inanmama sebebini merak ediyorum gerçekten.
Birçok insan inanıyor üç büyük dinden olanlar yani.
İmza Yhok.
Kullanıcı avatarı
jargon

Okunmamış mesaj gönderen jargon »

Daha Önceden İnancım Vardı Onun Hakkında Bilgili Olmadığım Zamanlar Fakat Birgün Zeitgeist İsimli Belgeseli İzledim Ve Onun Gerçek Olmadığına İnanmaya Başladım...Sizde İzlemek İsterseniz Link; http://www.zeitgeisthareketi.org/index. ... =1[b]Filmi İzlicek Olan Arkadaşlar Sakın Şunu Zannetmeyin Benim Allah'a İnancım Yok Ben Göktanrıya İnanan Biriyim Filmde Tanrıyla İlgili Kesimlerde Var Fakat Benim GökTanrıya İnancım Sonsuz Ama İsa'ya İnanmıyorum[/b]
Fantastik Dünyamdaki Skolastik Düşünceler [Jargon]
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
Kullanıcı avatarı
bykus51

Okunmamış mesaj gönderen bykus51 »

Müslümansan inanman gerekir ve o işin olayı Hazreti İsa aleyhisselam'ın Ümmed-i Muhammed'e dahil olması için gönderilmesi ile alakalı. Çok ve doğru araştırmak lazım.
Esselamu Aleyküm kardeşlerim
Kullanıcı avatarı
jargon

Ben Türk'üm Ve İnancım Göktanrı Yani Tengricilik Türk'lerin Eski İnancı Olarak Bildiğimiz Tengricilik..

Kullanıcı avatarı
Merlin

Okunmamış mesaj gönderen Merlin »

jargon yazdı:Daha Önceden İnancım Vardı Onun Hakkında Bilgili Olmadığım Zamanlar Fakat Birgün Zeitgeist İsimli Belgeseli İzledim Ve Onun Gerçek Olmadığına İnanmaya Başladım...Sizde İzlemek İsterseniz Link; http://www.zeitgeisthareketi.org/index. ... =1[b]Filmi İzlicek Olan Arkadaşlar Sakın Şunu Zannetmeyin Benim Allah'a İnancım Yok Ben Göktanrıya İnanan Biriyim Filmde Tanrıyla İlgili Kesimlerde Var Fakat Benim GökTanrıya İnancım Sonsuz Ama İsa'ya İnanmıyorum[/b]
Arkadaşım o film bir aldatmacadır..Bak o film üç kısımdan oluşur..Birinci kısım Allah'ın ve dinin olmadığını kanıtlamaya çalışır..Diğer kısımlar farklı konuları işler..Bu bir taktiktir..İlk kısımda kaynağı olmayan asılsız şeyleri anlatırlar insan inanmaz..Sonra ikinci ve üçüncü kısımda herkesin bildiği ve herkesin ikna olduğu konuları anlatırlar ve insan beyni otomatik olarak ilk kısımdaki anlatılanlarıda kabul eder..İnternetten araştır ilk kısımda anlatılanların çürütüldüğü videolar var..Allah aşkına lütfen İslam'ı araştır..Yoksa ebedi cehenneme mahkum olursun.. Eğer benden yardım istersen elimden gelen her şeyi yaparım..
Kullanıcı avatarı
bykus51

Merlin yazdı:
jargon yazdı:Daha Önceden İnancım Vardı Onun Hakkında Bilgili Olmadığım Zamanlar Fakat Birgün Zeitgeist İsimli Belgeseli İzledim Ve Onun Gerçek Olmadığına İnanmaya Başladım...Sizde İzlemek İsterseniz Link; http://www.zeitgeisthareketi.org/index. ... =1[b]Filmi İzlicek Olan Arkadaşlar Sakın Şunu Zannetmeyin Benim Allah'a İnancım Yok Ben Göktanrıya İnanan Biriyim Filmde Tanrıyla İlgili Kesimlerde Var Fakat Benim GökTanrıya İnancım Sonsuz Ama İsa'ya İnanmıyorum[/b]
Arkadaşım o film bir aldatmacadır..Bak o film üç kısımdan oluşur..Birinci kısım Allah'ın ve dinin olmadığını kanıtlamaya çalışır..Diğer kısımlar farklı konuları işler..Bu bir taktiktir..İlk kısımda kaynağı olmayan asılsız şeyleri anlatırlar insan inanmaz..Sonra ikinci ve üçüncü kısımda herkesin bildiği ve herkesin ikna olduğu konuları anlatırlar ve insan beyni otomatik olarak ilk kısımdaki anlatılanlarıda kabul eder..İnternetten araştır ilk kısımda anlatılanların çürütüldüğü videolar var..Allah aşkına lütfen İslam'ı araştır..Yoksa ebedi cehenneme mahkum olursun.. Eğer benden yardım istersen elimden gelen her şeyi yaparım..

Katılmakla beraber şunlarıda eklemek istiyorum... Gerçekten sağlama bir araştırma yapman gerekir bu inanç meselesinde. Aslında benim sağlam konular açtığımı söylediğine göre dünya hatta özellikle ülkemiz üzerinde oynanan oyunlarla alakalısın. Madem benim sağlam yerlere değindiğimi düşünüyorsun, sana şunu söylüyorum; İslam'ı doğru kaynaklardan araştır. Eğer böyle yapmazsan, bu oyun oynayanlar senin benim gibi insanları kandırmaya kalkmaktan vazgeçmeyecekler. Yeter artık bunlara fırsat verdiğimiz! Bizim artık BİRliğimize dönmemiz gerekiyor. Sen mantıklı hareket etmeye çalışan birisin. Eğer sözlerime azıcık güvendiysen araştır gerçek kaynaklardan(dikkat et! Gerçeklerinden diye üstüne basa basa söylüyorum çünkü ortalıkta siyonist politika ve misyonerlik politikaları sahiplerinin sanki İslam'ı anlatırcasına yazdıkları yazdırdıkları kitaplar fazlasıyla kol geziyor.). Bunu yaptığında eminim ki(İnşaallah) olayları net kavrayacaksın. Bana gelince, özelden mesaj atarsan mail adresimi falan verebilirim. Olayları enine boyuna konuşuruz, sen bana aktarırsın bildiklerini ben sana... Doğru neyse görmemize olanak tanımış oluruz hem. Sen bilirsin. Benim görevim bu kadar. Samimiyetime inandıysan az biraz, beklerim.
Kullanıcı avatarı
jargon

Yardımcı Olursanız Çok İyi Olur Dostlarım...Herkezden Birşeyler Öğrenmek İsteyen Biriyim Sizin Bildiklerinizide Onlara Kattığınız Yorumlarıda Duymak İsterim...
Kullanıcı avatarı
bykus51

jargon yazdı:Yardımcı Olursanız Çok İyi Olur Dostlarım...Herkezden Birşeyler Öğrenmek İsteyen Biriyim Sizin Bildiklerinizide Onlara Kattığınız Yorumlarıda Duymak İsterim...
msn ye ekledim. dilediğin soruyu sorarsan cevaplamak ayriyettende sohbet etmek isterim.
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

göktanrı eskide kalmamışmıydı ya :D
geçen sene bize öle öğretmişLerdi :D
İmza Yhok.